Πανηλειακός: Μεγάλη θλίψη για τον θάνατο του ιστορικού προέδρου της ομάδας, Σάκη Σταυρόπουλου

Ο Σταυρόπουλος

bet365

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος αλλά και ο Νομός Ηλείας θρηνεί για την απώλεια του Σάκη Σταυρόπουλου, του ιστορικού προέδρου και άλλοτε ιδιοκτήτη του Πανηλειακού.

Βαθιά θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο και κυρίως στον Νομό Ηλείας και τους φιλάθλους του συλλόγου του Πανηλειακού προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Σάκη Σταυρόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Κουτσοχέρα Ηλείας, σε ηλικία 78 ετών. Ένας άνθρωπος με τη συμβολή του οποίου ο Πανηλειακός έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία και έχοντας κάνει πριν τόσες και τόσες ανόδους.

Ήταν ο ιστορικός ηγέτης του Πανηλειακού και ο πρόεδρος που συνέδεσε το όνομά του όσο κανείς άλλος με τις πολλές και σημαντικές στιγμές της ομάδας. Ο άνθρωπος που έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη τον σύλλογο έχοντας παίκτες όπως οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Στέλιος Γιαννακόπουλος. Μάλιστα υπενθυμίζεται πώς επί των ημερών του οι δύο αυτοί παίκτες είχαν πουληθεί στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi, Η φωτογραφία είναι από το αρχείο του Action Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα