Ποιο EURO; Ο Παυλίδης πρώτο θέμα στον πορτογαλικό Τύπο

Ποιο EURO; Ο Παυλίδης πρώτο θέμα στον πορτογαλικό Τύπο

Newsroom
Ο Παυλίδης σκόραρε υπέροχο τέρμα και σφράγισε τη νίκη της Άλκμααρ (vid)

bet365

Η μεταγραφή του Βαγγέλη Παυλίδη στην Μπενφίκα, οι λεπτομέρειές της και το ταξίδι του Ρουίζ Πέδρο Μπραζ στην Ελλάδα επισκίασαν στη χώρα της Ιβηρικής κάθε άλλη αθλητική δραστηριότητα.

Σε… ρυθμούς Βαγγέλη Παυλίδη κινείται η αθλητική δραστηριότητα στην Πορτογαλία και η μετακίνηση του Ελληνα φορ στην Μπενφίκα είναι η Νο1 θέμα στα εκεί πρωτοσέλιδα. Μάλιστα επισκίασε και το EURO, παρά τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος.

Τα σχετικά ρεπορτάζ στέκονται στο ύψος του deal (17+2 εκατομμύρια, ενώ η Αλκμααρ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης), στο ότι ο 25χρονος στράικερ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά και στη «σφήνα» που επιχειρήθηκε από άλλες ομάδες (π.χ. τη Στουτγκάρδη).

Ως σημείο «κλειδί» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο παίκτης αναμένεται σήμερα στη χώρα της Ιβηρικής, θεωρούν το χθεσινό ταξίδι του Ρουίζ Πέδρο Μπραζ, τεχνικού διευθυντή των «αετών», στην πατρίδα μας για χάρη του Παυλίδη, όπου και επετεύχθη οριστική συμφωνία.
..

..


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα