Head to Head για το Ισπανία - Ιταλία: Η απόλυτη σύγκριση μεταξύ Ουνάι Σιμόν και Αλεσάντρο Μπαστόνι

Branded Content Team
...
Το Gazzetta σε συνεργασία με τη Novibet σας φέρνουν τα Opta Points για την απόλυτη σύγκριση των μεταλύτερων πρωταγωνιστών των δύο ομάδων.

Η κάτοχος Ιταλία αντιμετωπίζει την Ισπανία στην πρώτη σπουδαία αναμέτρηση της φετινής διοργάνωσης και το Gazzetta με τη Novibet αναλύουν τους παίκτες που ξεχωρίζουν από τις δύο ομάδες με βάση τα Opta Points που συγκέντρωσαν την πρώτη αγωνιστική του Euro 2024.

Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι είναι ο Ιταλός με τους περισσότερους Opta Points, συγκεντρώνοντας 39.8. Από την άλλη πλευρά, για την Ισπανία ξεχωρίζει ο βασικός της τερματοφύλακας, Ουνάι Σιμόν, ο οποίος είχε 37.2 Opta Points.

@gazzetta.gr 🇪🇸🆚🇮🇹 Πρώτη ματσάρα στο Euro με την Ιταλία να αντιμετωπίζει την Ισπανία. To #gazzettagr σε συνεργασία με τη @novibet.gr αναλύουν τα πεπραγμένα των πρωταγωνιστών τους με βάση το σύστημα των Opta Points. 👉 Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι και ο Ουνάι Σιμόν είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από τις δύο ομάδες στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Ποιος από τους δύο θα πανηγυρίσει στο τέλος του παιχνιδιού; O Θάνος Σαρρής αναλύει. 📸: @nstafilms #headtohead #euro2024 #optapoints #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Κάθε αγωνιστική μέρα του Euro, το Gazzetta με τη Novibet θα αναλύει τους παίκτες που ξεχωρίζουν με βάση τα Opta Points. Μείνετε συντονισμένοι!

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα