Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 9η: Ελλάδα-Γαλλία συμμαχία και Μεξικανοί φαν της Ουκρανίας (vid)

Κεντρική

bet365

Το Eurotrip του Gazzetta συνεχίζει να καταγράφει χιλιόμετρα. Χθες βρεθήκαμε σε Ντίσελντορφ και Ντόρτμουντ για να ζήσουμε τη μεγάλη ανατροπή των Ουκρανών και το 0-0 των Γάλλων με τους Ολλανδούς. Και φυσικά δεν ήταν άλλη μια τυπική ημέρα.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Για ακόμα μια φορά ο καιρός δεν ήταν και τόσο καλοκαιρινός. Αφού ξυπνήσαμε και κάναμε τις πρώτες απαραίτητες δουλειές, ξεκινήσαμε για το Ντίσελντφορφ.

Εκεί... χυθήκαμε στην πόλη και είδαμε αρκετές ουκρανικές σημαίες, οι Σλοβάκοι ήταν ελάχιστοι και φυσικά κολλήσαμε βλέποντας ένα κομμάτι του γηπέδου που καταστράφηκε στο Χάρκοβο. Εκανε το... ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο Μόναχο και όπου αγωνίζεται η Ουκρανία ακολουθεί κι αυτό.

Ουκρανία

Φτάνοντας στην Markus Spiel Arena για το πρώτο ματς της ημέρας, έβλεπες και εκεί Ουκρανούς να περιμένουν πως και πως την πρώτη νίκη της ομάδας τους στο τουρνουά. Το 1-0 του ημιχρόνου κάπως είχε... σβήσει τη φωνή τους.

Ωστόσο, ο Ρεμπρόφ κι οι παίκτες του στο β' μέρος ήταν αποφασισμένοι για να αλλάξουν την κατάσταση και τα «ΟΥ-ΚΡΑ-ΝΙΑ, ΟΥ-ΚΡΑ-ΝΙΑ», έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο... καυτή.

Μεξικανοί

Κάπου εκεί, δίπλα μας στα δημοσιογραφικά και δύο μαγικοί Μεξικάνοι, που είναι στην Γερμανία για το Euro. Υπάρχουν πολλοί, δεν είναι οι μόνοι. Στήριζαν κι αυτοί τους Ουκρανούς και στα γκολ τους σήκωναν ψηλά το σομπρέρο που είχαν μαζί τους.

Μετά τη λήξη ματς, θα είχαμε την ευκαιρία για ξεκούραση. Αντ' αυτού, με το Ολλανδία-Γαλλία να είναι μπροστά μας, αποφασίσαμε να πάμε στην κεντρική fan zone που είχε στηθεί στο Ντόρτμουντ. Η Λειψία από το μέρος που είμαστε απέχει κάτι παραπάνω από τέσσερις ώρες - οπότε τα μαθηματικά σ' αυτήν την περίπτωση έλεγα την αλήθεια κι έτσι ήταν αδύνατον να βρεθούμε εκεί.

i

Η βροχή στο Ντόρτμουντ έπεφτε σε... σπαστικούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε και τα λουκάνικά μας να φάμε και τη μπύρα μας να την πιούμε και να βαφτούμε στα χρώματα της Γαλλίας. Τι σύμμαχοι είμαστε εξάλλου!

θ

Δεν πανηγυρίσαμε με τους τρικολόρ, ζήσαμε την ξενέρα των Ολλανδρών στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας τους και το βράδυ έκλεισε... ποδοσφαιρικά. Όπως κυλούν όλες οι μέρες μας από τις 13 Ιουνίου που ξεκινήσει αυτό το ταξίδι. Πάμε για τη 10η μέρα μας. Εχουμε ήδη δει αρκετά. Πολλά δεν θα τα λέγαμε.

Όμως, το Euro έχει πολλά να μας δώσει ακόμα και εμείς είμαστε εδώ για να τα καταγράφουμε και εσείς είστε εδώ για να τα ζείτε μαζί μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα