Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλαντ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ιταλία σε σούπερ γιοτ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλαντ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ιταλία σε σούπερ γιοτ

Newsroom
χααλαντ

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μοιράστηκε φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ιταλία καθώς απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές σε ένα τεράστιο γιοτ.

Αφού οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο της στην Premier League, ο Νορβηγός επιθετικός Έρλινγκ Χάαλαντ -που δεν έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα αφού δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του EURO 2024- αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο θηριώδης φορ μετά τις Γαλλία και Ισπανία, επισκέφθηκε την Ιταλία και φυσικά μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου, μαζί με τον φίλο του και συμπαίκτη του στη Νορβηγία, Erik Botheim, φαίνονται να χαλαρώνουν σε ένα σούπερ γιοτ.

Θυμίζουμε ότι δεν ήταν όλες οι διακοπές του ήρεμες, καθώς στην πρόσφατη επίσκεψή του στο «Marbella Beach Club» στην Ισπανία, αναγκάστηκε να δείξει την ταυτότητά του στις δυνάμεις ασφαλείας που έκαναν έφοδο στο κλαμπ στο πλαίσιο του έργου Operation Marbella.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα