«Άναψαν τα αίματα μεταξύ Ουζόχο και Οσιμέν»

Newsroom
uzoxo osimen
H ιστοσελίδα owngoalnigeria.com αποκάλυψε τις δηλώσεις ενός βοηθού προπονητή της Εθνικής Νιγηρίας, ο οποίος ανέφερε τι έγινε σε καυγά του Φράνσις Ουζόχο με τον Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι πριν από ένα φιλικό της Εθνικής τους, που έγινε τον Γενάρη.

Σύμφωνα με νιγηριανά ΜΜΕ, καυγάς υπήρξε μεταξύ του τερματοφύλακα της Ομόνοιας Ουζόχο και του σούπερ σταρ της Νάπολι, Οσιμέν, τον περασμένο Ιανουάριο, σε φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής Νιγηρίας.

Συγκεκριμένα, ένας εκ των βοηθών του Ζοσέ Πεσέιρο παραχώρησε δηλώσεις στη σελίδα owngoalnigeria και αποκάλυψε τι είχε γίνει ακριβώς ανάμεσα στους δυο ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ήταν μια συζήτηση στο ξενοδοχείο της ομάδας και όχι στο προπονητικό κέντρο. Ο Πεσέιρο είχε μια συζήτηση με τον Ουζόχο και τον Μούσα μετά το δείπνο, όταν ο Οσιμέν παρενέβη και είπε πως αυτό που είχε πει ο Ουζόχο ήταν ψέμα. Ο τερματοφύλακας τού ζήτησε να μην το συνεχίσει καθώς δεν τον αφορούσε και ακολούθως άναψαν τα αίματα.

Όταν είδα δημοσιεύματα πως το περιστατικό έγινε στο προπονητικό κέντρο γέλασα επειδή δεν ήταν αλήθεια. Δεν είδα ξανά τον Οσιμέν τόσο θυμωμένο προηγουμένως και χρειάστηκε όλο το σταφ και οι συμπαίκτες του για να τον ηρεμήσουν. Έλεγε πράγματα που φαίνονταν απειλητικά, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να ηρεμήσουμε τον Ουζόχο αλλιώς όλο αυτό θα εξελισσόταν πολύ άσχημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα