Κριστιάνο Ρονάλντο: Στα 39 του είναι αγνώριστος

Branded Content Team
ροναλντο
To Gazzetta σε συνεργασία με τα Goody's Burger House σας παρουσιάζουν καθημερινά τον Too Goody's To Be True παίκτη κάθε αγωνιστικής του Euro 2024.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν με διαφορά ο Too Goody's To Be True παίκτης στην ένατη ημέρα του Euro 2024.

Μια λέξη για τον CR7, αγνώριστος. Το Euro 2024 μας δείχνει έναν Ronaldo που δεν γνωρίζαμε πριν. Εξ ου και η αποθέωση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου: "Μας φέρνει εμπειρία, γνώση, τελειώματα, δημιουργεί χώρους".

@gazzetta.gr 🇵🇹 Αυτόν τον Ronaldo δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ! Στα 39 του χρόνια δεν κουράζεται, συνεχίζει να κάνει κινήσεις. Μία από αυτές, πίσω από την πλάτη της άμυνας οδήγησε στο 0-3 της Πορτογαλίας κόντρα στην Τουρκία. 😤 Έτσι, με επτά ασίστ πλέον έγινε ο πρώτος στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Ήταν με διαφορά ο Too Goody's To Be True παίκτης στην ένατη ημέρα του Euro 2024 και εμείς τον απολαύσαμε με ένα Mexican Burger με μπιφτέκι από Μικρές Ελληνικές Φάρμες. 🍔 Απόλαυσε κι τα μεγαλύτερα ματς του φετινού Euro, κάνοντας την παραγγελία σου από τα @goodysburgerhouse_ 🎥 @video.scientist #gazzettagr #toogoodystobetrue #euro2024 #goodysburgerhouse ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Στα 39 του χρόνια δεν κουράζεται: συνεχίζει να τρέχει ακατάπαυστα και να κάνει άνω - κάτω τους αντιπάλους. Μία από τις κινήσεις του πίσω από την πλάτη της άμυνας οδήγησε στο 0-3 της Πορτογαλίας κόντρα στην Τουρκία. Ο Palhinha τον έβγαλε τετ-α-τετ και, αντί να σκοράρει, έδωσε το γκολ στον Bruno Fernandes για να πιάσει στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας τον Karel Poborsky (8 ασίστ) στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Πάμε λίγο να δούμε τα ρεκόρ του στα EURO:

Πρώτος σκόρερ, περισσότεροι αγώνες, περισσότερες νίκες και τώρα περισσότερες ασίστ. Ήταν το ρεκόρ που του έλειπε. Φυσικά, σε μια άλλη εποχή, θα το είχε… πετάξει στα σκουπίδια, θα πλάσαρε κι ας το έχανε. Αυτή τη φορά, ήταν αρχηγός. Όπως είπαμε. Αγνώριστος. Οι κερκίδες τον αποθέωσαν με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Χαμογέλασε, κατάλαβε ποιος είναι ο ρόλος του στην ομάδα. Στα 39 του χρόνια παραμένει σταρ κι ας άφησε την Ευρώπη.

Τα Goodys Burger House παίζουν κι αυτά μεγάλη μπάλα και μας έκανα ασίστ αλα Κριστιάνο το Mexican Burger με μπιφτέκι από Μικρές Ελληνικές Φάρμες. Ε, δε γίνεται να μη σκοράρεις.

Kάνε κι εσύ τη δική σου παραγγελία από τα Goody's Burger House και απόλαυσε τα μεγαλύτερα ματς του φετινού Euro όπως τους αξίζει!

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα