Ζάχαβι: Μένει ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ζάχαβι: Μένει ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

ελλαδα

bet365

Το συμβόλαιο του Εράν Ζάχαβι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκπνέει στις 30 Ιουνίου, με τον Ισραηλινό «killer» να κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος.

Μετά από μια διετία η δεύτερη θητεία του Εράν Ζάχαβι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ολοκληρώνεται. Το συμβόλαιο του Ισραηλινού σέντερ φορ εκπνέει στις 30 Ιουνίου και όπως φαίνεται δεν αναμένεται να ανανεωθεί.

«Ο Εράν δεν έχει συμβόλαιο, δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και δεν θα βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας την Τρίτη», ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του 37χρονου επιθετικού.

Ο Ζάχαβι προέρχεται από τρομερή σεζόν με 52 εμφανίσεις, 36 γκολ και οκτώ ασίστ, ενώ την τελευταία διετία είχε 62 τέρματα και 11 ασίστ σε 92 συμμετοχές. Ο Ισραηλινός είχε αγωνιστεί στη Μακάμπι και την τριετία 2013-16. Συνολικά με το κλαμπ του Τελ Αβίβ μέτρησε 184 γκολ και 39 ασίστ σε 249 ματς.

Θυμίζουμε πως ο Ζάχαβι έχει καλή παράδοση σκοραρίσματος κόντρα σε ελληνικές ομάδες, έχοντας 11 γκολ σε 10 ματς κόντρα σε Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης, Αρη και ΠΑΟΚ. Βέβαια το τελευταίο του γκολ δεν μπόρεσε να το χαρεί, καθώς ήταν στην επική ανατροπή της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπου οι Πειραιώτες νίκησαν τη Μακάμπι στη Σερβία με 6-1, στην πορεία τους μέχρι την κατάκτηση του Conference League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα