ΓεροΓιοβάισα: Η Αλβανία θέλει «θαύμα» και η Κροατία να δείξει πως δεν... τελείωσε

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
albania_goal_croatia

bet365

Ιταλία, Κροατία και Αλβανία θα δώσουν μάχη για να ακολουθήσουν την Ισπανία στον 2ο Όμιλο του EURO 2024 και ο ΓεροΓιοβάισα δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις δυο ομάδες των Βαλκανίων.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της φάσης των Ομίλων του EURO 2024. Απόψε (24/6) θα πέσει η αυλαία και στο 2ο Group του τουρνουά, με την Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία να παίζουν την τελευταία τους ζαριά για να ακολουθήσουν την Ισπανία στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Η Φούρια Ρόχα «καθάρισε» της πρόκριση και την πρωτιά, κάνοντας το 2/2 κόντρα σε Κροάτες και Ιταλούς. Απόψε η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε θα αντιμετωπίσει την Αλβανία, κάνοντας βέβαια και ροτέισον από τη στιγμή που είναι αδιάφορη. Από την πλευρά της η ομάδα του Σιλβίνιο θα πρέπει να κάνει μια τεράστια υπέρβαση. Ακόμα και κόντρα στα «δεύτερα» της Ισπανίας δεν θα είναι εύκολο. Λόγω της διαφοράς κινήτρου θα κρατήσω τις αποστάσεις μου και πάω με την επιλογή δύο έως τρία γκολ σε τιμή διπλασιασμού (2.00).

Την ίδια ώρα η Κροατία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλία και η Χρβάτσκα θέλει να δείξει πως ακόμα μπορεί να φανεί ανταγωνιστική στα μεγάλα παιχνίδια, σε αντίθεση με την εμφάνιση της κόντρα στην Ισπανία. Η συζήτηση για την ομάδα του Ντάλιτς είναι πως είναι «γερασμένη» και πως έχει κλείσει ο κύκλος της. Μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δεν παίρνω όρκο, όμως θεωρώ πιθανό να βάλει γκολ. Βέβαια είναι δύσκολο να μη δεχτεί. Το Goal/Goal πληρώνει στο 1.93.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα