Σε αδιανόητη απόδοση από τη Novibet η κατάκτηση του Euro από το Big-3!

Newsroom
favori
Γαλλία, Αγγλία ή Γερμανία; Τρία πεινασμένα φαβορί φουλάρουν για την κατάκτηση του Euro και πληρώνουν τρελά αν τα καταφέρουν!

Έχουμε πλέον εικόνα από τα φαβορί του Euro! Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία παραμένουν στην κορυφή της λίστας για να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης και οι λόγοι είναι αρκετοί.

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία των μεγάλων φαβορί στο Euro

Οι Γερμανοί έχουν κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο. Αυτό σημαίνει ότι στη συνέχεια θα έχουν σαφώς πιο βατό «μονοπάτι» στη φάση των «16», ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα «πάντσερ» παίζουν και εντός έδρας.

Παράλληλα, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν παρουσιάζει φρεσκάδα πάνω στο χορτάρι, η οποία προέρχεται επιθετικά από την ποιότητα των Χάβερτζ, Μουσιάλα, Βιρτς, ενώ από πίσω τους δεσπόζει ο έμπειρος Τόνι Κρος. Ο 34χρονος μέσος μοιάζει πιο διψασμένος από ποτέ για να κατακτήσει το μοναδικό τίτλο που λείπει από τη συλλογή τους και παράλληλα να οδηγήσει την Γερμανία στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 1996. Η Novibet προσφέρει την κατάκτηση του Euro από τη Γερμανία σε απόδοση 50.

Μεγάλο φαβορί παραμένει η Γαλλία. Οι «τρικολόρ» διαθέτουν απαράμιλλη ποιότητα στο ρόστερ τους και υπό τις οδηγίες του Ντιντιέ Ντεσάν έχουν συνηθίσει να πρωταγωνιστούν στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η Γαλλία μπορεί να μην μπήκε στο Euro με το πόδι στο γκάζι, όμως σε κάθε τουρνουά παρουσιάζεται όλο και καλύτερη όσο πλησιάζουμε στα «νοκ άουτ» παιχνίδια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μεσοεπιθετικά διαθέτει παίχτες που συνδυάζουν εμπειρία, νιάτα, ποιότητα και ταχύτητα. Το μείγμα με τους Μπαπέ, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Ζιρού είναι εκρηκτικό και δύσκολα μπορεί να το σταματήσει οποιαδήποτε άμυνα. Η Novibet προσφέρει την κατάκτηση του Euro από τη Γαλλία σε απόδοση 50.

Για την Αγγλία το Euro 2024 είναι η καλύτερη ευκαιρία να ξεδιψάσει και παράλληλα να ξεχάσει το πατατράκ της περασμένης διοργάνωσης όταν και έχασε το έπαθλο στον τελικό με την Ιταλία μέσα στο Γουέμπλεϊ.

Τα «λιοντάρια» σε όλες τις γραμμές διαθέτουν ηγετικές μορφές που ξέρουν το μονοπάτι του πρωταθλητισμού. Το ζητούμενο πλέον είναι να βρουν ρυθμό μετά από δύο μέτριες εμφανίσεις με Σερβία (1-0) και Δανία (1-1). Ο Σάουθγκεϊτ θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου τα… λιοντάρια του να αγριέψουν. Επιθετικά οι Κέιν, Μπέλιγχαμ, Σάκα, Φόντεν είναι ικανοί να κρύψουν την μπάλα και το δέλεαρ για την Αγγλία είναι τεράστιο στο φετινό Euro. Η Novibet προσφέρει την κατάκτηση του Euro από την Αγγλία σε απόδοση 50.

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την κατάκτηση του Euro από τα μεγάλα φαβορί

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα