Μαρσέλ Ζάμπιτσερ: Ένας ελβετικός σουγιάς από την Αυστρία!

Branded Content Team
...
To Gazzetta σε συνεργασία με τα Goody's Burger House σας παρουσιάζουν καθημερινά τον Too Goody's To Be True παίκτη κάθε αγωνιστικής του Euro 2024.

Aν αυτός υποτίθεται πως ήταν ο όμιλος του... θανάτου, κανείς δεν το είπε στον Μαρσέλ Ζάμπιτσερ και στην παρέα του. Ο σταρ της Αυστρίας και η παρέα του, διέλυσαν την Πολωνία και κατέστρεψαν την Ολλανδία που έψαχνε την πρωτιά.

Τα φώτα έπεσαν στον Ζάμπιτσερ, ο οποίος ήταν με διαφορά ο Too Goody's To Be True παίκτης στη δωδέκατη ημέρα του Euro 2024.

@gazzetta.gr 🇦🇹 Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, ένας ελβετικός σουγιάς από την Αυστρία! Με ένα τρελό, μοναδικό τελείωμα έριξε την Ολλανδία στο καναβάτσο κι εκτόξευσε την ομάδα του στην κορυφή του ομίλου. 😤 Ήταν με διαφορά ο Too Goody's To Be True παίκτης στη δωδέκατη ημέρα του Euro 2024. Εμείς απολαύσαμε το γκολ του στη νίκη της Αυστρίας με 3-2 παρέα με τα λαχταριστά Βao Buns με Crispy Chicken και Pulled Beef των @goodysburgerhouse_ Αν θες να ζήσεις κι εσύ τα μεγαλύτερα ματς του Euro όπως εμείς, κάνε τη δική σου παραγγελία από τα Goody's Burger House μέσω του Goody’s App ή στο goodys.com 🎥 @video.scientist #gazzettagr #toogoodystobetrue #euro2024 #goodysburgerhouse ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Με ένα τρελό, μοναδικό τελείωμα έριξε τους Οράνιε στο καναβάτσο κι εκτόξευσε την ομάδα του στην κορυφή. Άλλωστε, ο πρωταγωνιστής της ημέρας δεν αντέχει την ήττα. Δεν ήταν ποτέ καλός στο να δέχεται μια αποτυχία, έσπασε αρκετά, τσακώθηκε με πολλούς, όμως ο χρόνος τον ηρέμησε.

Αν θα του δίναμε ένα παρατσούκλι; Ελβετικός σουγιάς από το Βελς της Αυστρίας. Ο Νάγκελσμαν εκμεταλλεύτηκε αυτή την εντυπωσιακή συνέπεια του στο γήπεδο, έδωσε σκυτάλη στους επόμενους προπονητές του και πλέον ο Ζάμπιτσερ μπορεί να κάνει τα πάντα στη μεσαία γραμμή.

Εμείς τον απολαύσαμε στη νίκη της Αυστρίας παρέα με τα λαχταριστά Βao Buns με Crispy Chicken και Pulled Beef των Goody's Burger House.

Kάνε κι εσύ τη δική σου παραγγελία από τα Goody's Burger House κι απόλαυσε τα μεγαλύτερα ματς του φετινού Euro όπως τους αξίζει!

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα