ΓεροΓιοβάισα: Το «Χινάρι» που δεν σπάει και το ρεκόρ του Κριστιάνο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
x

bet365

O Όμιλος των τριπόντων, ο στόχος του Κριστιάνο για ρεκόρ και η μάχη πρόκρισης στο Τσεχία - Γεωργία. Ο ΓεροΓιοβάισα αποχαιρετά το group stage του EURO 2024, όπως πρέπει.

Ο «μαραθώνιος» των Ομίλων του EURO 2024 φτάνει στο τέλος του. Τα δυο τελευταία Groups ολοκληρώνονται και το βράδυ θα ξέρουμε τις 16 ομάδες που θα αγωνιστούν στα νοκ άουτ του τουρνουά της Γερμανίας.

Αρχικά, στις 19:00 η Σλοβακία θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία και οι δυο ομάδες έχουν... κοινό στόχο. Ένα βαθμό για να πάνε μαζί στην επόμενη φάση χωρίς... καρδιοχτύπια. Είναι από τις σπάνιες φορές που η ισοπαλία πληρώνει λιγότερο από το «άσο» ή το «διπλό», όμως και πάλι είναι σε απόδοση 2.10. Δεν χάνεται αυτό το «Χ».

Στις 22:00 η Πορτογαλία θα αγωνιστεί με τη Γεωργία, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να είναι ήδη περασμένη στην επόμενη φάση και το σύνολο του Βίλι Σανιόλ να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, θέλοντας τη νίκη κόντρα σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης. Μια του Ρονάλντο, δυο του Ρονάλντο, τρεις και θα το... καρφώσει! Είμαι σίγουρος πως θα παίξει για να κυνηγήσει το γκολ και να πάρει το ρεκόρ που έκανε ο Μόντριτς πριν λίγα 24ωρα. Η επιλογή του σκόρερ CR7 και νίκη της Πορτογαλίας προσφέρεται στο 1.83.

Tην ίδια ώρα η Τσεχία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία για το εισιτήριο της φάσης των «16». H ομάδα του Μοντέλα έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση, όμως δέχεται φάσης με... ανησυχητική ευκολία. Το Over 2.5 γκολ προσφέρεται σε τιμή «διπλασιασμού» (2.00).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα