Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 14η: Το θαύμα της Γεωργίας, του Ρονάλντο και της... ίδιας της ζωής (vid)

Γεωργία
Οι απεσταλμένοι του Gazzetta στη Γερμανία, αφού μετακόμισαν, βρέθηκαν στο Γεωργία-Πορτογαλία, έζησαν από κοντά το θαύμα της ομάδας του Κβαρατσχέλια, ενώ περιμένουν και... γέννα!

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Φτάσαμε στη 14η ημέρα αυτού του roadtrip του Gazzetta by Novibet. Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων κι αυτά που έχουμε ζήσει και μοιραστεί μαζί σας δεν είναι και λίγα.

Εχουμε, βέβαια, μπροστά μας τόσα κι άλλα τόσα. Καλά να 'μαστε.

Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη και θα μου συγχωρέσετε το πρώτο πρόσωπο. Κατ' αρχάς έπρεπε να μετακομίσουμε και ύστερα από 11 ημέρες στο Λούντεσαϊντ πλέον βρισκόμαστε στο Βούπερταλ και από δω... συνεχίζουμε για τα νοκ άουτ. Εκεί όπου έχουμε και εκπλήξεις με τις Γεωργία, Σλοβενία να δηλώνουν «παρών».

Γεωργία

Πέρα από τις άπειρες φανέλες «Ρονάλντο», την τρέλα για τον Youtuber Speed, τη λάμψη του Κάχα Καλάτζε και τους τρελαμένους Γεωργιανούς που ζουν το δικό τους παραμύθι, η 26 Ιουνίου ήταν πολύ ξεχωριστή για εμένα προσωπικά. Η αδερφή μου μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει την κόρη της. Αρα και την ανιψιά μου.

Πορτογαλία

Τρελή η εμπειρία που ζούμε εδώ, θα ήθελαν πολλοί συνάδελφοι να έχουν την ευκαιρία αλλά από την άλλη είμαστε αρκετές μέρες μακριά από το σπίτι μας, τα παιδιά μας και τους ανθρώπους μας και μοιραζόμαστε αυτές τις τόσο ιδιαίτερες στιγμές από το τηλέφωνο. Ας είναι. Ευτυχώς έχουμε και την τεχνολογία να μας το κάνει λιγάκι πιο εύκολο.

Τούτη τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έρχεται στον κόσμο άλλη μία ψυχή. Κι αν αυτό δεν είναι ευλογία, τότε τι είναι!

Σήμερα το Euro έχει πάρει ρεπό. Εμείς, στο Gazzetta όχι. Ανανεώνουμε το αυριανό μας ραντεβού με κάτι καινούργιο. Τι θα ζήσουμε βγαίνοντας από το σπίτι; Ποιος ξέρει... Ό,τι κι αν έρθει όμως θα το μοιραστούμε μαζί σας. Stay tuned.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα