Χιλή: Νεκρός οπαδός της Κόλο Κόλο μετά από μαχαιριές στο φιλικό με την Ουνιβερσιτάριο (vid)

Χιλή: Νεκρός οπαδός της Κόλο Κόλο μετά από μαχαιριές στο φιλικό με την Ουνιβερσιτάριο (vid)

colo_colo_hinchas
Νεκρός έπεσε οπαδός της Κόλο Κόλο μετά από μαχαιριές που δέχτηκε από αντίστοιχους της Ουνιβερσιτάριο ντε Λίμα, σε φιλικό που έγινε στο Σαντιάγκο της Χιλής.

Το ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής έζησε ακόμα μια τραγωδία, αυτή τη φορά στη Χιλή οπαδός της Κόλο Κόλο «έχασε» τη ζωή του μετά από συμπλοκές με αντίστοιχους της Ουνιβερσιτάριο ντε Λίμα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Σαντιάγκο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Χιλή, ο άτυχος οπαδός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τους αντίπαλους οπαδούς και κατέληξε από τα τραύματα που του προκάλεσαν. Η επίθεση φέρεται να σημειώθηκε γύρω στις 20:00 τοπική ώρα και ο Φρανσίσκο Μοράλες έχει ζητήσει να γίνουν έρευνες για να βρεθούν οι δράστες.

Ο Χιλιανός εισαγγελέας σε συνεργασία με τις αρχές του Περού, για να βρεθούν οι δράστες. Επιπλέον, ένα παιδί τραυματίστηκε σοβαρά από τις κροτίδες και οι παίκτες της Ουνιβερσιτάριο «πάλεψαν» με την Αστυνομία για να ανοίξουν τη θύρα ώστε οι γιατροί της ομάδας να βοηθήσουν το τραυματισμένο παιδί.

Η φιλική αναμέτρηση διεκόπη στο 60ο λεπτό, μετά από τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο «Μονουμεντάλ» της Χιλής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα