Hudl: Η πλατφόρμα που περνάει σε νέα εποχή ανάλυσης πληροφοριών

Newsroom
Wimu Hudl

bet365

WIMU και Hudl Sportscode ενώνουν τις δυνάμεις του και υπόσχονται μια νέα εποχή προηγμένης ανάλυσης βίντεο και πληροφοριών απόδοσης ομάδων και αθλητών.

Μια πλατφόρμα που υπόσχεται να λύσει χέρια. WIMU και Hudl Sportscode ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρέχουν έναν συνδυασμό φυσικών δεδομένων και προηγμένης ανάλυσης βίντεο για τη βελτίωση της συνεργασίας και των πληροφοριών απόδοσης.

«Μερικές φορές μπορεί να υπάρξει αποσύνδεση μεταξύ της αθλητικής επιστήμης, της προπονητικής και της ανάλυσης απόδοσης εντός του κλάδου. Αυτή η ενοποίηση μας βοηθά να καταρρίψουμε τα εμπόδια μεταξύ των τμημάτων, να συγχωνεύσουμε ροές εργασίας και να προσθέσουμε ισχυρό πλαίσιο στα δεδομένα φυσικής απόδοσης» εξηγεί ο Γουίλ Σπαρκς, Σύμβουλος της Hudl, για την ενοποίηση του Hudl Sportscode με την WIMU.

Πρόκειται ουσιαστικά για δυο από τα πιο κρίμα εργαλεία της εταιρείας για την ψηφιακή κατανόηση και παρακολούθηση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ράγκμπι, με την πλατφόρμα να περνάει πλέον σε νέα εποχή.

«Στο παρελθόν, δεν ήταν εύκολο να συνδυαστεί η παρακολούθηση αθλητών και η προηγμένη ανάλυση βίντεο. Τώρα αντιμετωπίζουμε αυτές τις προκλήσεις χτίζοντας μια κρίσιμη γέφυρα μεταξύ της αθλητικής επιστήμης και της ανάλυσης απόδοσης για να παρέχουμε ολοκληρωμένες γνώσεις που ενισχύουν τη λήψη αποφάσεων από τα προπονητικά επιτελεία. Με την ενσωμάτωση του WIMU και του Hudl Sportscode, οι χρήστες μπορούν να εξορθολογίσουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες και οι σύλλογοι μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα σε επιστήμονες και αναλυτές του αθλητισμού να συνεργάζονται στενότερα» εξηγεί ο Σπαρκς.

Παρά τα σαφή πλεονεκτήματα του WIMU ως αυτόνομου φορητού συστήματος παρακολούθησης αθλητών, η δυνατότητα πλέον απρόσκοπτου συνδυασμού των φυσικών δεδομένων με δεδομένα βίντεο και συμβάντων, είτε αυτά προέρχονται από τρίτο πάροχο είτε από προσαρμοσμένο σύνολο δεδομένων ομάδας, ανοίγει τη δυνατότητα απαντώντας σε σύνθετες ερωτήσεις απόδοσης που η ανάλυση μόνο φυσικών δεδομένων, δεδομένων βίντεο ή συμβάντων μεμονωμένα δεν μπορεί να απαντήσει».

Όπως συμπληρώνεται στη σχετική ανακοίνωση, με το WIMU και το Hudl Sportscode θα υπάρξει βελτίωση στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, με ολοκληρωμένες πληροφορίες που προέρχονται από ενσωματωμένες πηγές δεδομένων. Το Hudl άλλωστε αναδεικνύεται ως το one-stop-shop που ενοποιεί τις πηγές δεδομένων, παρέχοντας μια κεντρική πλατφόρμα που συνδέει τα δεδομένα συμβάντων γρήγορα και αποτελεσματικά.

@Photo credits: https://www.hudl.com/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα