Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 15η: Σαν να τελείωσε το Euro στο Ντίσελντορφ και Φέρντιναντ χαλαρός με το φανελάκι του (vid)

Φέρντιναντ
Η άδεια πόλη του Ντίσελντορφ, σε σχέση με όσα είχαμε δει ενώ παιζόταν το Euro, η περατζάδα του cool Φέρντιναντ και τα μαγαζιά που δέχονταν μόνο μετρητά. Η αποστολή του Gazzetta δεν πήρε ρεπό.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Χθες ήταν η πρώτη μέρα από το 2ήμερο break του Euro μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Η αποστολή του Gazzetta ωστόσο δεν πήρε ρεπό. Ξεχυθήκαμε στους δρόμους του Ντίσελντορφ και διαπιστώσαμε ότι σε μέρες που δεν έχει αγώνες η πόλη είναι... άδεια. Σχεδόν.

Αρκετός κόσμος έκανε τη βόλτα του μέσα στο κέντρο της πόλης. Άλλοι έτρωγαν στα μαγαζιά που ήτα δίπλα στο ποτάμι. Άλλοι λίγο αργότερα έπιναν τα ποτά τους. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις μετρητά για να κάνεις ό,τι θες, διότι η χρήση POS εδώ είναι μια διαδικασία... μάλλον άγνωστη.

Ντίσελντορφ

Καθώς, λοιπόν, απολαμβάναμε το δείπνο μας, η άκρη του ματιού μας έπιασε τον Ρίο Φέρντιναντ να κάνει την... περατζάδα του με την παρέα του. Μπορεί να μας αρνήθηκε μια δήλωση, αλλά τουλάχιστον ήταν θετικός σε μια φωτογραφία. Με το φανελάκι και το γυαλί του, ο άλλοτε σταρ της εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε για μια στιγμή για να απαθανατίσουμε τη στιγμή.

Όλα αυτά έγιναν ενώ πρώτα είχαμε βάλει το ερώτημα σε διάφορους περαστικούς οπαδούς που παραμένουν στην πόλη: Ποιος θα πάρει το Euro. Κι όπως θα δείτε, στις απαντήσεις έχουμε από Αγγλία και Ισπανία μέχρι Ελβετία και Σλοβενία!

Το video του Gazzetta:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα