Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 16η: Περιμένοντας τα νοκ άουτ και να δούμε και πάλι οπαδούς στους δρόμους (vid)

Δρόμοι
Η αποστολή του Gazzetta στη Γερμανία για το Euro, βαρέθηκε τους... άδειους δρόμους και περιμένει πως και πως να ξεκινήσουν τα νοκ άουτ. Ως τότε όμως έχει φτιάξει ένα ξεχωριστό - πανηγυρικό βίντεο.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Η δεύτερη μέρα ρεπό του Euro κύλησε χαλαρά. Με βόλτα και πάλι στο... αγαπημένο μας και άδειο αυτές τις δύο μέρες Ντίσελντορφ.

Νομίζεις ότι το τουρνουά έχει ολοκληρωθεί, με τον κόσμο να είναι ελάχιστος και λίγα πράγματα να σου θυμίζουν ότι η πόλη φιλοξενεί κι αυτή το σπουδαιότερο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γεγονός.

Ντίσελντορφ

Καθώς κάναμε τη βόλτα μας μάς ήρθε η ιδέα να δούμε το υλικό που έχουμε στα κινητά μας. Κυρίως η Αλεξάνδρα Οικονόμου, της οποίας τα χεράκια δημιουργούν όλα αυτά τα videos που βλέπετε εδώ και 16 ημέρες.

Το αποτέλεσμα κρύβεται στο παρακάτω video. Και ελπίζουμε να σας αρέσει με την ελπίδα ότι από σήμερα που ξεκινά η φάση των «16» θα μαζέψουμε νέο... πράγμα και θα έχουμε να πούμε περισσότερα και πιο ποδοσφαιρικά.

Ως τότε καλή απόλαυση στο video μας και τα... λέμε σύντομα. Εδώ, στο Gazzetta.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα