Head to Head για το Γερμανία - Δανία: Η απόλυτη σύγκριση των πρωταγωνιστών Τόνι Κρόος και Πιέρ Χόιμπιεργκ

Branded Content Team
...
Το Gazzetta σε συνεργασία με τη Novibet σας φέρνουν τα Opta Points για την απόλυτη σύγκριση των μεταλύτερων πρωταγωνιστών των δύο ομάδων.

Οι μάχες στο Euro συνεχίζονται για τη φάση των «16» με το Γερμανία - Δανία. Το Gazzetta με τη Novibet αναλύουν τους παίκτες που ξεχωρίζουν από τις δύο ομάδες με βάση τα Opta Points που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα στους αγώνες του Euro 2024.

Ο Τόνι Κρόος είναι ο Γερμανός με τους περισσότερους Opta Points, συγκεντρώνοντας 95.6. Από την άλλη πλευρά, για τoυς Δανούς ξεχωρίζει ο Πιέρ Χόιμπιεργκ, ο οποίος έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 85.4 Opta Points.

@gazzetta.gr 🇩🇪🆚🇩🇰 H φάση των «16» του Euro ξεκινά σήμερα, με το Γερμανία - Δανία να αποτελεί το μεγάλο ματς της ημέρας. Ο Tόνι Κρόος και ο Πιέρ Χόιμπιεργκ είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από τις δύο ομάδες μέχρι τώρα. To #gazzettagr σε συνεργασία με τη @novibet.gr αναλύουν τα πεπραγμένα των δύο κορυφαίων με βάση το σύστημα των Opta Points. Γράψτε μας στα σχόλια ποιος πιστεύετε ότι θα πανηγυρίσει στο τέλος του παιχνιδιού; O Θάνος Σαρρής αναλύει. 📸: @nstafilms #headtohead #euro2024 #optapoints #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Κάθε αγωνιστική μέρα του Euro, το Gazzetta με τη Novibet αναλύει τους παίκτες που ξεχωρίζουν με βάση τα Opta Points. Μείνετε συντονισμένοι!

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα