ΓεροΓιοβάισα: «Ντέρμπι» στο Βερολίνο, ματσάρα στο Ντόρτμουντ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ricky cala

bet365

Η φάση των «16» του EURO 2024 κάνει σέντρα σήμερα και ο ΓεροΓιοβάισα μπαίνει δυνατά και περιμένει αρκετά γκολ!

Και τώρα αρχίζει το EURO 2024! H φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και μπαίνουμε στα «νοκ άουτ», όπου θα πέσουν... κορμιά. Εμείς οι απλοί φίλοι του αθλήματος έχουμε μόνο μια επιθυμία. Να δούμε γκολ!

Στις 19:00 η Ιταλία θα αντιμετωπίσει τους Ελβετούς σε ένα αμφίρροπο ματς στο Βερολίνο. Η Ελβετία είναι μια γρήγορη και σύγχρονη ομάδα, όμως η Ιταλία είναι... Ιταλία και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό σε νοκ άουτ. Ο συνδυασμός του μεσοεπιθετικού ταλέντου της ομάδας του Γιακίν και η ικανότητα των Ατζούρι στην αντεπίθεση είναι μια «συνταγή» που οδηγεί στα γκολ. Θεωρώ καλό σημείο τα 2 έως 3 γκολ, σε απόδοση 2.05.

Στις 22:00, στο Ντόρτμουντ, οι διοργανωτές Γερμανοί έχουν την πρόκληση να αφήσουν εκτός τη Δανία. Τα Πάντσερ έχουν την καλύτερη επίθεση του τουρνουά και θεωρώ πως θα εμφανιστούν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς με τους Ελβετούς. Πάντως η Δανία μπορεί να βρει ένα γκολ. Είναι safe επιλογή να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο 1.88.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα