Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 17η: Το Ντόρτμουντ πρώτα πνίγηκε από τον κόσμο και μετά από τη βροχή (vid)

Γερμανία

bet365

Η αποστολή του Gazzetta βρέθηκε στο Ντόρτμουντ. Περπάτησε με την πορεία των Γερμανών για το γήπεδο και... βράχηκε μαζί τους βλέποντας τη νίκη επί των Δανών.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Η χθεσινή ημέρα θύμισε, μετά τη διήμερη βουβαμάρα, Euro.

Αφού μετακομίσαμε στο τρίτο μας σπίτι εδώ στη Γερμανία, υποδεχθήκαμε τον Γιάννη Σαπουντζάκη, ο οποίος επέστρεψε από την Ελλάδα για τη συνέχεια του τουρνουά.

Μεταφερθήκαμε στο Ντόρτμουντ - εκεί όπου οι Γερμανοί είχαν στήσει ένα απέραντο πάρτι. Από νωρίς το μεσημέρι οι δρόμοι της πόλης είχαν γεμίσει με κόσμο. Κάποιοι θα ξεκινούσαν την πορεία τους προς το γήπεδο και κάποιοι άλλοι θα έβλεπαν το ματς με την Δανία είτε από τη fan zone είτε από κάποια μπυραρία. Εμείς επιλέξαμε να το... σπάσουμε.

Πραγματικά, σε μια τόσο απλωμένη πόλη, το να βλέπεις παντού κόσμο με φανέλες της εθνικής Γερμανίας ήταν ένα θέαμα που προσωπικά δεν είχα ξαναδεί όσο είμαστε εδώ.

Κόσμος

Η ανυπομονησία των Γερμανών για να δουν την ομάδα τους να παίρνει την πρόκριση ήταν τεράστια. Το έβλεπες σε κάθε φάση το πώς ζούσα το ματς. Σε κάθε άκυρο γκολ.

Η βροχή που ξέσπασε πριν το ημίχρονο και οδήγησε στην προσωρινή διακοπή του ματς αλλά και στο κλείσιμο της fan zone, χάλασε την ατμόσφαιρα. Είναι γεγονός.

fan zone

Ωστόσο, πάνω από 100 άτομα είχαν κάτσει έξω από την κεντρική μπυραρία της πλατείας και έβλεπαν το ματς, δημιουργώντας τη δική τους εξέδρα. εμπειρία του να δούμε το ματς κάτω από τη βροχή μαζί με τους Γερμανούς θα μας μείνει αξέχαστη. Και ευτυχώς χωρίς... συνάχι, όπως φαίνεται.

Τα λέμε σήμερα από την Κολωνία! Εδώ στο Gazzetta!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα