Head to Head για το Ισπανία - Γεωργία: Η απόλυτη σύγκριση των πρωταγωνιστών Φαμπιάν Ρουίθ και Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι

Branded Content Team
...
Το Gazzetta σε συνεργασία με τη Novibet σας φέρνουν τα Opta Points για την απόλυτη ανάλυση των μεταλύτερων πρωταγωνιστών των δύο ομάδων.

Οι μάχες στο Euro συνεχίζονται για τη φάση των «16» με το Ισπανία - Γεωργία. Το Gazzetta με τη Novibet αναλύουν τους παίκτες που ξεχωρίζουν από τις δύο ομάδες με βάση τα Opta Points που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα στους αγώνες του Euro 2024.

Ο Φαμπιάν Ρουίθ είναι ο Ισπανός με τους περισσότερους Opta Points, συγκεντρώνοντας 69.4. Από την άλλη πλευρά, για τoυς Γεωργιανούς ξεχωρίζει ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, ο οποίος έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 96.6 Opta Points.

@gazzetta.gr

H φάση των «16» του Euro συνεχίζεται σήμερα κι εμείς τσεκάρουμε το Ισπανία - Γεωργία. Ο Φαμπιάν Ρουίθ και ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από τις δύο ομάδες μέχρι τώρα. To #gazzettagr σε συνεργασία με τη @novibet.gr αναλύουν τα πεπραγμένα των δύο κορυφαίων με βάση το σύστημα των Opta Points. Τι λέτε; Θα δούμε κάποια μεγάλη έκπληξη στο συγκεκριμένο ματς; O @thansarr αναλύει. 📸: @nstafilms #headtohead #euro2024 #optapoints #novibet #novi #novibetTHELO #noviapp

♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Κάθε αγωνιστική μέρα του Euro, το Gazzetta με τη Novibet αναλύει τους παίκτες που ξεχωρίζουν με βάση τα Opta Points. Μείνετε συντονισμένοι!

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα