ΓεροΓιοβάισα: Μπορούν Σλοβακία και Γεωργία να κάνουν το θαύμα;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γεωργία - Πορτογαλία για το EURO 2024

bet365

Σλοβακία και Γεωργία πρέπει να κάνουν την απόλυτη υπέρβαση για να αφήσουν εκτός την Αγγλία και την Ισπανία, αντιστοίχως, με τον ΓεροΓιοβάισα να μην πιστεύει στα... θαύματα.

Με έκπληξη άρχισε η φάση των «16» του EURO 2024, καθώς η τρομερή Ελβετία νίκησε και μάλιστα εύκολα την απερχόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Είναι δυνατόν να δούμε κάτι ανάλογο και στα αποψινά ζευγάρια; Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ, όμως εγώ σύντροφοι δε βλέπω το πως...

Στις 19:00 η Αγγλία θα αντιμετωπίσει τους Σλοβάκους στο Γκελζενκίρχεν και παρόλο που η ομάδα που παρουσίασε ο Σάουθγκεϊτ στα τρία ματς του Ομίλου απλά δεν... βλέπεται δεν πιστεύω πως υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μείνει εκτός από το σύνολο του Καλτσόνα. Θεωρώ πως τα Τρία Λιοντάρια θα κάνουν φάσεις και η επιλογή Over 1,5 σουτ στην εστία τόσο από τον Κέιν όσο και από τον Φόντεν πληρώνεται στο 7.50.

Στις 22:00 η Γεωργία στην πρώτη της εμφάνιση στους «16» μεγάλης διοργάνωσης θα παίξει με την Ισπανία, η οποία στα έμπειρα μάτια του σοφού γέροντα μοιάζει το φαβορί του τουρνουά, από όσα έχω δει μέχρι στιγμής. Βλέπω εύκολη βραδιά για τη Φούρια Ρόχα και θα πάω με την επιλογή του άσου σε συνδυασμό με Over 3.5 γκολ σε απόδοση 2.85.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα