Μπενφίκα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Παυλίδη (vid)

Μπενφίκα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Παυλίδη (vid)

Νίκος Κικίδης
pavlidis_benfica

bet365

Παίκτης της Μπενφίκα είναι κι επίσημα ο Βαγγέλης Παυλίδης, με τον σύλλογο της Πορτογαλίας να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Άλκμααρ με συμβόλαιο έως το 2029.

Ένα νέο ταξίδι άρχισε κι επίσημα για τον Βαγγέλη Παυλίδη! Ο Έλληνας επιθετικός αφήνει την Ολλανδία και την Άλκμμαρ με επόμενο προορισμό τη Μπενφίκα, η οποία προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

Όπως έγινε γνωστό ο Παυλίδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με διάρκεια έως το 2029 και θα φοράει τα χρώματα της Μπενφίκα για τα επόμενα πέντε χρόνια, σε ένα deal που κόστισε τους Αετούς ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Κάπως έτσι ο Έλληνας επιθετικός εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην Eredivisie, σκοράροντας 33 γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις την περσινή περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Πορτογάλοι πάντως σκαρφίστηκαν έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο για να τον ανακοινώσουν, μέσα από ένα βίντεο όπου ο Παυλίδης παρακολουθεί ερωτήσεις για συμπατριώτες του που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα της Μπενφίκα όπως οι Σάμαρης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Βλαχοδήμος και Φύσσας.

Οι δυο πρώτοι μάλιστα τον καλωσόρισαν στο πορτογαλικό κλαμπ, ενώ εκείνος με τη σειρά του δήλωσε πως «Θα προσπαθήσω να τιμήσω την ιστορία των Ελλήνων παικτών σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα