Οι μάχες Γαλλίας και Πορτογαλίας με δυάδα στο 17!

Newsroom
france_win_2024
Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φάσης των 16 και μία… επικίνδυνη φαποστολή για ένα από τα φαβορί συνοδεύουν το αποψινό πρόγραμμα στη φάση των 16 του Euro.

Mετά από μία μάλλον μέτρια παρουσία στη φάση των ομίλων, Γαλλία και Βέλγιο καλούνται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους αρκετά νωρίς και θα παλέψουν (19:00) για μία θέση στην οκτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι Γάλλοι έμειναν 2οι στο γκρουπ μετά από δύο ισοπαλίες σε τρία ματς και σίγουρα καλούνται να ανεβάσουν στροφές αν θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για το Βέλγιο, που μέτρησε μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στο γκρουπ της απόλυτης ισορροπίας, όπου και οι τέσσερις ομάδες ισοβάθμησαν. Είναι προφανές πως η Γαλλία είναι πιο σταθερή και πιο ποιοτική σε σχέση με τους Βέλγους, που αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην άμυνα.

Επίσης, είναι δεδομένο πως το τέμπο δεν θα ανέβει, αφού και οι δύο ομάδες εστιάζουν σε παιχνίδι κατοχής, με μία προσεκτική προσέγγιση λόγω και του μεγάλου φόβου για τον πρόωρο αποκλεισμό. Έτσι, με βάση όσα έχουμε δει από Γαλλία και Βέλγιο μέχρι στιγμής, η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά του άσου σε συνδυασμό με το Under 3,5, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 2.60.

Από εκεί και πέρα, ο… μασκοφόρος Κιλιάν Μπαπέ καλείται να βγει μπροστά σε μία δύσκολη συγκυρία για την ομάδα του και μπορεί να κάνει τη διαφορά κόντρα σε μία αμυντική γραμμή χωρίς ποιότητα και ταχύτητα. Παίζοντας κάπου ενδιάμεσα από τις θέσεις του φορ και του εξτρέμ, ο σούπερ σταρ των «Μπλε» μπορεί να σκοράρει, κάτι που συνοδεύεται με απόδοση 2.40.

Λίγο αργότερα, στις 22:00, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία και είναι προφανές πως είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην οκτάδα. Η ήττα από την Γεωργία στην 3η αγωνιστική των ομίλων ίσως επηρέασε την εικόνα της κοινής γνώμης για την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως η ποιότητα, η κλάση και η εμπειρία είναι στοιχεία που σίγουρα παίζουν ρόλο στα νοκ-άουτ. Οι Σλοβένοι των Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν έχουν πάντως μαχητικό πνεύμα και μπορούν να κρατήσουνχαμηλά το σκορ: Ο συνδυασμός του άσου της Πορτογαλίας με το Under 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 3.40.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει στοιχημα στο euro,combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα