Οι οπαδοί της Φίτεσε πανηγύρισαν τη διαφαινόμενη σωτηρία της ομάδας από τη διάλυση (vid)

Οι οπαδοί της Φίτεσε πανηγύρισαν τη διαφαινόμενη σωτηρία της ομάδας από τη διάλυση (vid)

Newsroom
ΦΙΤΕΣΕ

bet365

Η Φίτεσε πρόλαβε και υπέβαλε εγκαίρως όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην επιτροπή προσφυγών της Ομοσπονδίας και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο!

Το βράδυ της Δευτέρας, ξημερώματα Τρίτης (02/07), η Φίτεσε ανακοίνωσε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ Franke και Parry και ένα μεγάλο εμπόδιο για τη συνέχιση της ύπαρξης της ομάδας ξεπεράστηκε! Βάσει αυτής της συμφωνίας, το club έχει πλέον παράσχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην επαγγελματική επιτροπή της KNVB (ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου), συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού και της αλλαγής εξουσίας.

Ο Γενικός Διευθυντής λέει: «Η υπομονή όλων δοκιμάστηκε για άλλη μια φορά. Είναι αξιοσημείωτο το πώς λειτουργούν ορισμένες διαδικασίες, ειδικά όταν πλησιάζει μια προθεσμία. Στη συνέχεια, πολλά μέρη παίζουν σκάκι σε πολλές σανίδες ταυτόχρονα και εμείς ως Βίτεσε για παράδειγμα, αποφασίζουμε να προσεγγίσουμε δωρητές από την εκστρατεία crowdfunding για να παραιτηθούν από το δικαίωμά τους για αποζημίωση. Περίπου πέντε λεπτά αργότερα ακούμε ότι τελικά υπάρχει κίνηση μεταξύ Franke και Parry. Με αυτή τη συμφωνία μπορέσαμε επίσης να κανονίσουμε όλα τα άλλα απαιτούμενα έγγραφα. Αυτό ήταν επιτυχές. Έχουμε υποβάλει την προσφυγή μας, συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού και του αιτήματος για αλλαγή ελέγχου. Με λίγα λόγια, τηρήσαμε την προθεσμία. Τώρα περιμένουμε να εκδικαστεί η υπόθεση».

Θυμίζουμε ότι η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αφαίρεσε 18 βαθμούς από τη Φίτεσε λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και ο ιστορικός σύλλογος έπειτα από 35 χρόνια στην Eredivisie πήρε τον δρόμο του υποβιβασμού...Ο σύλλογος δεν άσκησε έφεση για την κύρωση, αλλά έχει αρχίσει έναν αγώνα με τον χρόνο για να διατηρήσει την άδειά της για να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο την επόμενη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα