Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 20η: Φορτώσαμε χιλιόμετρα και βρεθήκαμε στο όνειρο των Τούρκων στην Λειψία (vid)

τουρκία
Άλλη μια μέρα που μας... έφαγαν οι δρόμοι. Βρεθήκαμε στην Λειψία για το Αυστρία-Τουρκία και ζήσαμε από κοντά το όνειρο των γειτόνων μας.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Η μέρα που μας πέρασε μάς βρήκε για άλλη μια φορά στους δρόμους.

Από τις 15 Ιουνίου που φτάσαμε στη Γερμανία, μετά το πέρασμά μας από Αλβανία, Ιταλία και Ελβετία, καλούμαστε να αλλάξουμε σπίτι για 4η φορά.

Αφήσαμε πίσω μας τις επισκέψεις σε Ντόρτμουντ, Κολωνία, Ντίσελντορφ και Γκελζενκίρχεν και ανεβήκαμε προς το πάνω και ανατολικά.

Σταθμός μας η Λειψία για το ματς της Τουρκίας με την Αυστρία. Η Red Bull Arena είχε ερυθρόλευκο χρώμα. Οι Τούρκοι περίμεναν πως και πως αυτήν τη στιγμή και κατάφεραν με τα γκολ του αντικαταστάση του Ακαϊντίν, Ντεμιράλ, αλλά και την απίστευτη απόκρουση του Μερτ στο τέλος να πάρουν το εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης.

Και τώρα έχουν μπροστά τους το εμπόδιο των Ολλανδών, οι οποίοι μετά το 3-0 επί των Ρουμάνων θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης ύστερα από πάρα μα πάρα πολλά χρόνια.

Η ομάδα του Μοντέλα, όμως, έχει και την τύχη και την ποιότητα και τον δικό της σούπερ σταρ (Αρντά Γκιουλέρ) για να την χτυπήσει στα ίσια και να την στείλει... σπίτι της.

Την ώρα που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές, το όχημά μας συνέχισε να γεμίζει το κοντέρ του με χιλιόμετρα και να φθείρει τα ελαστικά του πλησιάζοντας το ενδιάμεσο του Βερολίνου και του Αμβούργου.

Το Euro έχει διήμερη παύση γιατί ξεκινούν τώρα τα πολύ καλά. Εμείς εδώ όμως δεν παίρνουμε ανάσα και σας ετοιμάζουμε ωραία πραγματάκια.

Μείνετε συντονισμένοι. Εδώ θα είστε, στο Gazzetta, να μοιραζόμαστε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι που είναι γεμάτο... χιλιόμετρα, δρόμους, πόλεις, ανατροπές, προκρίσεις, αποκλεισμούς, σούπερ σταρ.

To video του Gazzetta:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα