Σλάβια Πράγας: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Μπότου, το ποσοστό που είχε η ΑΕΚ

Στην Σλάβια Πράγας ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος

bet365

Ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Σλάβια Πράγας, αφού η ομάδα από την Τσεχία ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ωφελούμενη από την μεταγραφή αυτή ήταν και η «Ένωση».

Η διαφαινόμενη μεταγαφή του Γιάννη-Φοίβου Μπότου από την Χέλμοντ στην Σλάβια Πράγας έφτασε στο τέλος της σήμερα, αφού το κλαμπ της Τσεχίας ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή. Ο 23χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Την περασμένη σεζόν ο Μπότος αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με την Χέλμοντ, στην οποία πήγε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από την ΑΕΚ και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σκοράροντας εννέα γκολ και δίνοντας οκτώ ασίστ σε περισσότερα από 3 χιλ. αγωνιστικά λεπτά.

Μπορεί το κόστος της μεταγραφής του να μην έγινε γνωστό, ωστόσο υπενθυμίζουμε πως το 50% των χρημάτων που πληρώσε η Σλάβια Πράγας θα πάνε στην «Ένωση», αφού διατήρησε το 50% των δικαιωμάτων της, όταν τον άφησε ελεύθερο για να πάει στην ολλανδική ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα