Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 21η: Πήγαμε βόρεια στο Αμβούργο με άρωμα... το έπος του 2004 (vid)

euro
Η αποστολή του Gazzetta στη Γερμανία δεν... κόβει. Από τη Λειψία πήγαμε στο Αμβούργο και παρόλο που δεν κυκλοφορούσαν οπαδοί στους δρόμους, βρήκαμε και ρωτήσαμε τους Γερμανούς θα το θαύμα της Ελλάδας του 2004.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Η Εθνική του 2004 είναι εδώ. Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια όλη η Ευρώπη χόρευε... συρτάκι στους ρυθμούς των Ρεχάγκελ Ζαγοράκη, Νικοπολίδη, Μπασινά, Χαριστέα, Δέλλα, Βρύζα κι όλων των άλλων παιδιών...

Η αποστολή του Gazzetta στη Γερμανία έχει διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα και η χθεσινή μέρα μάς βρήκε να αφήνουμε τη Λειψία για το Αμβούργο.

Μουντός καιρός, ψιλόβροχο και ελάχιστοι άνθρωποι στο δρόμο... Αυτό ήταν το σκηνικό που συναντήσαμε σε μια πόλη για την οποία είχαμε ακούσει πολλά. Δεν προλάβαμε να ανακαλύψουμε όλες τις αναγεννησιακές ομορφιές της.

Ποιος πήρε το Euro 2004; Ποιος σκόραρε στον τελικό; Ποιο ήταν το σκορ του τελικού; Ποιον είχε προπονητή η Ελλάδα; Μ΄αυτές τις ερωτήσεις αναζητήσαμε το νικητή μας! Και τον... βρήκαμε!

Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα... ησυχίας πριν ξεκινήσει η φάση των «8». Θα βρεθούμε στο Πορτογαλία-Γαλλία (δύο ομάδες που πριν από 20 χρόνια) έμαθαν πολύ καλά τι εστί Ελλάδα. Θα είμαστε παρών όμως και στο Ολλανδία-Τουρκία για να δούμε από κοντά αν ορθώς συγκρίνεται η παρέα του Τσαλχάνογλου με εκείνη που είχε η Ελλάδα 20 χρόνια πριν.

Μείνετε συντονισμένοι, εδώ, στο Gazzetta. Εχουμε πολλά να δούμε ακόμα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα