Gazzetta Eurotrip #21: Ρωτήσαμε τους Γερμανούς αν γνωρίζουν για το ελληνικό έπος του 2004

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και αφιέρωσε την ημέρα στην επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro 2004.

Το Eurotrip του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται. Αφήσαμε την Λειψία την οποία δεν προλάβαμε να δούμε και ανεβήκαμε στη βορειότερη πόλη που θα επισκεφτούμε στη Γερμανία, το Αμβουργο. Άλλη μέρα που δεν σταμάτησαν να περνούν από τις ρόδες μας ατελείωτα χιλιόμετρα. Η ημέρα είχε... ρεπό για το Euro.

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξιδι δεν σταματά με την υποστήριξη της @novibet.gr Αμβουργο, ημέρα 21 Αφήσαμε την Λειψία την οποία δεν προλάβαμε να δούμε και ανεβήκαμε στη βορειοτερη πόλη που θα επισκεφτούμε στη Γερμανία, το Αμβουργο. Άλλη μια μέρα που δεν σταμάτησαν να περνούν από τις ρόδες μας ατελείωτα χιλιόμετρα. Η ημέρα είχε... ρεπό για το Euro. Η αποστολή του Gazzetta όμως δεν ξεκουράστηκε και με αφορμή τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα ρωτήσαμε τους Γερμανούς αν γνωρίζουν για το ελληνικό έπος. 🤔 Τι λετε; Γνωρίζουν; #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Η αποστολή του Gazzetta όμως δεν ξεκουράστηκε λαι με αφορμή τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα ρωτήσαμε τους Γερμανούς αν γνωρίζουν για το ελληνικό έπος. Τι λετε; Γνωρίζουν;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα