Τζόλης: Η Μπριζ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του (vid)

Τζόλης: Η Μπριζ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του (vid)

Τζολης

bet365

Η Κλαμπ Μπριζ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Έλληνα ακραίου επιθετικού, Χρήστου Τζόλη. Στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ το deal των Βέλγων με τη Φορτούνα.

Όπως αναμενόταν, ο Χρήστος Τζόλης είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Κλαμπ Μπριζ! Οι Βέλγοι έδωσαν τα χέρια με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για ένα ποσό της τάξης των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον έχουμε και τις ανακοινώσεις. Ο νεαρός διεθνής ακραίος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε τετρατές συμβόλαιο, έως το καλοκαίρι του 2028 και πήρε τη φανέλα με το Νο. 8.

Ο 22χρονος εξτρέμ προέρχεται από τρομερή σεζόν με την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, ως δανεικός, καθώς βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 γκολ, ενώ συνολικά μέτρησε 24 γκολ και 10 ασίστ σε 37 εμφανίσεις. Η Φορτούνα ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του από τη Νόρτις, ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και λίγες ημέρες αργότερα τον πούλησε στην Μπριζ και έβαλε στα ταμεία της επιπλέον τρία εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε πως ως πρωταθλήτρια, η Μπριζ τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί κατευθείαν στη League Phase του Champions League.

Οι μεταγραφές του Τζόλη

  • Από τον ΠΑΟΚ στη Νόριτς: 11 εκατομμύρια
  • Από τη Νόριτς στη Φορτούνα Ντίσελντορφ: 3,5 εκατομμύρια
  • Από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Μπριζ: 6,5 εκατομμύρια
  • Συνολικά: 21 εκατομμύρια

*Δεν υπολογίζονται μπόνους και ενδεχόμενα ενοίκια δανεισμών του σε Τβέντε και Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα