Ελλάδα: Επίσημο δείπνο της ΕΠΟ στην ομάδα του 2004 για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO

Ελλάδα: Επίσημο δείπνο της ΕΠΟ στην ομάδα του 2004 για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO

Newsroom
ελλαδα

bet365

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004, η ΕΠΟ παρέθεσε επίσημο δείπνο στους Legends της Εθνικής Ομάδας από εκείνη την χρονιά.

Πέρασαν 20 χρόνια από τη μέρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης όταν η Εθνική Ομάδα νίκησε την Πορτογαλία στον τελικό του EURO 2004 και κατέκτησε τον τίτλο.

Πέρασαν 20 χρόνια και κανείς δεν έχει ξεχάσει αυτή τη μεγάλη επιτυχία, με τους ήρωες εκείνης της βραδιάς να μαζεύονται όλοι μαζί καθώς η ΕΠΟ παρέθεσε δείπνο με αφορμή τη μέρα.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν οι Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Γκούμας, Νίκος Νταμπίζας, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Μιχάλης Καψής, Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Στέλιος Βενετίδης, Τάκης Φύσσας, Βασίλης Λάκης, Κώστας Κατσουράνης, Φάνης Κατεργιαννάκης, καθώς και ο συνεργάτης του κ. Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα