Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 22η: Συναρπαστικό challenge και μαγική ανάσα στην Δανία πριν τα προημιτελικά του Euro (vid)

u
Το Eurotrip του Gazzetta by Novibet, εννοείται ότι μας βρήκε στους δρόμους. Και όχι μόνο της Γερμανίας αλλά και της... Δανίας σε μια μέρα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Η 4η Ιουλίου είναι πάντα ξεχωριστή εδώ και 20 χρόνια. Είναι η μέρα όπου η Ελλάδα έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Κι αυτό δεν σβήνει. Δεν αλλάζει.

Στο Gazzetta το γιορτάσαμε με μια σειρά από αφιερώματα. Εδώ, η αποστολή στη Γερμανία για το Euro, φρόντισε να κάνει σχετικό quiz στους Γερμανούς και μοιράσαμε και δώρο ένα κασκόλ της Novibet.

Το επόμενό μας challenge ήταν να δώσουμε τη μπάλα σε περαστικούς και να δούμε αν θα μπορούσαν να πετύχουν το μπουκαλάκι. Τα κατάφεραν; Τι λέτε; Είχαμε νικητή;

d

Αφού βγήκε η δουλειά και αφότου είχαμε ανεβάσει πιο πριν τις συνεντεύξεις των Καζίμ Λάτσι και Γκσπούρνινγκ, αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε ότι η Δανία απείχε από το Αμβούργο περίπου 2 ώρες.

Το Σόντερμποργκ ήταν μια κρυφή έκπληξη. Ενας... μικρός παράδεισος. Η περιοχή με το κάστρο και το λιμάνι, με τους γλάρους να προσπαθούν να πετάξουν παρά το δυνατό άνεμο, μας ταξίδεψε και μας γέμισε τις μπαταρίες για τη συνέχεια του ταξιδιού μας. Από τι; 13 Ιουνίου που είμαστε μακριά από την οικογένειά μας, με μια βαλίτσα στο χέρι και περνώντας ώρες ατελείωτες μέσα στο αμάξι, αυτή η επίσκεψη σ' αυτήν την πόλη ήταν κάτι παραπάνω απ' αυτό που χρειαζόμασταν. Τελευταία μας στάση σε μια δεύτερη δανέζικη πόλη, το Κόλντινγκ των περίπου 60.000 κατοίκων.

e

Αυτή η μικρή κωμόπολη φημίζεται για το βασιλικό κάστρο Koldinghus που δεσπόζει στον λόφο πάνω από την πόλη, ενώ το υγρό στοιχείο σε αφήνει να χαζεύεις τις πάπιες και τους γλάρους, ήρεμος.

Μακριά από κάθε τι αγχωτικό. Το βράδυ (νύχτωσε περίπου στις 23.00 τοπική ώρα) μας βρήκε πίσω στο Αμβούργο και έτοιμους για το Πορτογαλία-Γαλλία. Και όχι μόνο...

Μείνετε συντονισμένοι. Σας φέρνουμε κι άλλες... ομορφιές. Εδώ στο Gazzetta.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα