Euro 2024: Προημιτελικά με Bet Builder και Stoiximan Master!

Newsroom
germany_hungary_euro2024
Η δράση στην προημιτελική φάση του Euro 2024 ξεκινά! Και μάλιστα με δύο σούπερ παιχνίδια στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

Στις 19:00 στην Στουτγκάρδη, Ισπανία και Γερμανία συγκρούονται για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά. Η ομάδα του Ντε λα Φουέντε είναι αυτή που έχει μέχρι στιγμής την πιο πειστική παρουσία στο τουρνουά.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας με 15€ κουπόνι efood στη Stoiximan!

Πέρασε άνετα την φάση των ομίλων με 3/3 κόντρα σε Κροατία, Ιταλία και Αλβανία. Στους 16 αντιμετώπισε την Γεωργία και παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ στο 18', έκανε εύκολα την ανατροπή για το τελικό 4-1. Θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα καθώς ολοκλήρωσε το ματς με 72% κατοχή μπάλας και 36(13) τελικές!

Η Γερμανία διψάει για διάκριση, καθώς τα τελευταία χρόνια αποτελεί σκιά του εαυτού της. Δείχνει σαφή βελτίωση με τον Νάγκελσμαν στον πάγκο της, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμη να σταθεροποιήσει την απόδοση της.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Νίκησε Σκωτία και Ουγγαρία στην φάση των ομίλων, ενώ έμεινε στο 1-1 με την Ελβετία. Στους 16 βρήκε απέναντι της την Δανία, ήταν περισσότερο αποτελεσματική και επικράτησε 2-0. Έχει ουσιαστικά το πλεονέκτημα της έδρας, δημιουργεί με συνέπεια, της λείπει ωστόσο ο μεγάλος γκολτζής στην κορυφή της επίθεσης.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Η Ισπανία είναι πιο δουλεμένη σε αυτό το κομμάτι, εντούτοις συχνά βγάζει μια φλυαρία. Η Γερμανία έχει ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, παρουσιάζει θεματάκια όμως στο αμυντικό τρανζίσιον.

Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Μουσιάλα & Γουίλιαμς Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 8.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 στο Αμβούργο, Πορτογαλία και Γαλλία ερίζουν για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Euro 2024. Ο Μαρτίνεθ διαθέτει ένα από τα πιο πλήρη, ποιοτικά και με βάθος λύσεων ρόστερ της διοργάνωσης. Έχει τον τρόπο να επιβάλλει τον ρυθμό της η Πορτογαλία, υστερεί ωστόσο σε αποτελεσματικότητα.

Μετά τις νίκες κόντρα σε Τσεχία, Τουρκία προσγειώθηκε ανώμαλα στην ήττα από τη Γεωργία. Δεν έχασε ωστόσο την πρωτιά του ομίλου. Στους 16 ζορίστηκε απίστευτα από τη Σλοβενία και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι, χάρη στον εκπληκτικό Ντιόγκο Κόστα που έπιασε τις τρεις πρώτες εκτελέσεις των αντιπάλων του!

Mission ΕURO2024 στη Stoiximan!

Σε μεγάλο βαθμό τα ίδια ισχύουν και για την Γαλλία. Η ποιότητα περισσεύει, οι λύσεις φαντάζουν άφθονες, έχει προσωπικότητες και εμπειρία. Στο χορτάρι ωστόσο όλα αυτά δεν μεταφράζονται στον επιθυμητό βαθμό. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Ντεσάν φτάνει στα προημιτελικά έχοντας σκοράρει ουσιαστικά... ένα γκολ στη διοργάνωση!

Και αυτό με εκτέλεση πέναλτι του Εμπαπέ απέναντι στην Πολωνία. Στο 1-0 επί της Αυστρίας νίκησε με αυτογκόλ, έμεινε στο 0-0 με την Ολλανδία, ενώ απέκλεισε το Βέλγιο στους 16 χάρη σε αυτογκόλ του Βερτόνχεν στο 84'...

Τεράστιο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που παρουσιάζουν σχεδόν τα ίδια προβλήματα στο παιχνίδι τους. Η δημιουργία κινείται σε υψηλό επίπεδο, η αποτελεσματικότητα όχι. Η Πορτογαλία κάπου μοιάζει εγκλωβισμένη στον Ρονάλντο, η Γαλλία δεν βρίσκει γκολ από τους επιθετικούς της. Πολύ ισορροπημένο, θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Φερνάντες 2+ προσπάθειες για γκολ & Ερνάντεζ 2+ τάκλιν σε απόδοση 7.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα