Euro 2024: Η ώρα των σπουδαίων προημιτελικών

Branded Content Team
Euro 2024: Η ώρα των σπουδαίων προημιτελικών
Αυτό το Ευρωπαϊκό, θα το ζήσουμε όλοι μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Οκτώ ομάδες έχουν μείνει ζωντανές στο Euro 2024 κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε μπροστά μας τους προημιτελικούς της διοργάνωσης, που ξεκινούν με δύο ματσάρες, καθώς η οικοδέσποινα Γερμανία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία και η Γαλλία του Εμπαπέ την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

@gazzetta.gr 📖 Το κυρίως πιάτο του Euro 2024, δηλαδή η προημιτελική φάση, ξεκινά απόψε! Το Tips & Tricks ΒΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ @pamestoixima είναι ξανά στα γραφεία του #gazzettagr και ρωτάει τους ειδικούς για τις πιο hot ευρωπαϊκές προβλέψεις τους. To μενού της ημέρας έχει: Ισπανία - Γερμανία και Πορτογαλία - Γαλλία Αυτό το Ευρωπαϊκό, θα το ζήσουμε όλοι μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ. 🎤 Παρουσίαση: Γιάννης Μπαϊρακτάρης 🎞️ Video: Νεκτάριος Σταθόπουλος 💭 Tipsters: Μιχάλης Τσαμπάς, Νίκος Κικίδης, Βασίλης Μπαλατσός #pamestoixima #paizoumemazi #EURO24 ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Σε αυτό το Ευρωπαϊκό, παίζουμε όλοι μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα