Ζόρικο αουτσάιντερ η Ελβετία κόντρα στην Αγγλία, με άγνοια κινδύνου η Τουρκία απέναντι στην Ολλανδία!

Newsroom
Αγγλία
Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Γερμανίας και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο στα προημιτελικά του Euro 2024.

Δύο αναμετρήσεις στο πρόγραμμα του Σαββάτου και χρονικά προηγείται αυτή της Αγγλίας με την Ελβετία, που κάνει σέντρα στις 19:00 στο Ντίσελντορφ.

Από του... Χάρου τα δόντια έχει γλιτώσει μέχρι στιγμής η ομάδα του Σάουθγκεϊτ. Κακή η εικόνα της, έχει σωθεί χάρη στην ατομική ποιότητα κάποιων παικτών της. Με τη νίκη επί της Σερβίας και τις ισοπαλίες απέναντι σε Δανία, Σλοβενία, πέρασε... ασθμαίνοντας την φάση των ομίλων, έστω κι αν πήρε την πρώτη θέση του Group C. Στους 16 βρήκε μπροστά της την Σλοβακία και έφτασε λίγα δευτερόλεπτα μακριά από τον αποκλεισμό!

Ο Μπέλιγχαμ ωστόσο ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και στο πρώτο της παράτασης ο Κέιν διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Εξαιρετική η πορεία της Ελβετίας στο τουρνουά. Ο Γιακίν έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και παρουσιάζει ένα σύνολο σοβαρό, πειθαρχημένο και αποφασισμένο να πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Έχασε στις καθυστερήσεις την πρώτη θέση του Group A η Ελβετία, ωστόσο στην φάση των 16 απέδειξε τη δυναμική της. Και κατατρόπωσε την Ιταλία, καθώς ήταν πολύ ανώτερη στο χορτάρι! Φρόιλερ και Βάργκας νίκησαν την ιταλική άμυνα, αντίθετα με την επίθεση των Ιταλών που δεν βρήκε ποτέ τρόπο να διασπάσει την άριστη ανασταλτική λειτουργία των Ελβετών.

Μπορεί να μην κάνει γκελ στο μάτι ή τον κόσμο, ωστόσο η Ελβετία μοιάζει έτοιμη να φέρει στα άκρα οποιονδήποτε αντίπαλο. Στη θεωρία, η Αγγλία είναι το ακλόνητο φαβορί. Στην πραγματικότητα όμως θα πρέπει να δείξει ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο για να προχωρήσει στη διοργάνωση. Και η Ελβετία σίγουρα δεν αστειεύεται.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Μπέλιγχαμ 1+ προσπάθειες στην εστία & Τζάκα 2+ τάκλιν σε απόδοση 7.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 στο Βερολίνο, Ολλανδία και Τουρκία κοντράρονται για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά. Την πάτησαν οι «οράνιε» στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων και μετά την ήττα 2-3 από την Αυστρία προκρίθηκαν ως μια από τις καλύτερες τρίτες ομάδες στην ειδική κατάταξη.

Στους 16 ωστόσο, η Ολλανδία έδειξε πανέτοιμη για την πρόκληση. Καλά διαβασμένη, άριστη ανασταλτικά και αποτελεσματική στην επίθεση, επικράτησε 3-0 της Ρουμανίας και πήρε άνετα την πρόκριση για τα προημιτελικά. Παραδόξως, οι λύσεις είναι περισσότερες στα μετόπισθεν για τον Κούμαν, όταν όμως βρίσκει ρυθμό μπροστά, τότε αποκτά σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Πολύ βελτιωμένη η Τουρκία με τον Μοντέλα στον πάγκο της. Πέρασε από την φάση των ομίλων ως δεύτερη, ισοβαθμώντας ωστόσο με την Πορτογαλία στο Group F. Δείχνει πως απέναντι σε ισοδύναμους αντιπάλους έχει τον τρόπο να επιβάλλεται, ωστόσο όσο προχωράει στο τουρνουά οι απαιτήσεις αυξάνονται στον αγωνιστικό χώρο. Φτάνοντας στους 16 του Euro 2024 είχε την ταμπέλα του αουτσάιντερ απέναντι στην Αυστρία, όμως διέψευσε τα προγνωστικά. Και με δύο γκολ του Ντεμιράλ επικράτησε 2-1,

αποτέλεσμα που της χαρίζει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Είναι δυνατή μπροστά, έχει προβλήματα στα μετόπισθεν, η επιστροφή ωστόσο του Τσαλχάνογλου -που εξέτισε την ποινή του- την ισχυροποιεί πολύ στη μεσαία γραμμή. Η Ολλανδία είναι πιο ισορροπημένη στο χορτάρι, εντούτοις συχνά είναι εύθραυστη πνευματικά. Η Τουρκία παίζει με άγνοια κινδύνου, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που πέφτει θύμα του ενθουσιασμού της.

Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Ντεπάι & Τουρκία Over 3,5 κόρνερ σε απόδοση 5.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα