Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ βραβεύτηκε σε εκδήλωση στη γενέτειρά του (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ βραβεύτηκε σε εκδήλωση στη γενέτειρά του (vid)

Newsroom
mentilibar

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τιμήθηκε από την γενέτειρά του για τις επιτυχημένες πορείες του ως προπονητής.

Οι εορτασμοί στην πόλη Ζαλντιμπάρ ξεκίνησαν με την βράβευση στον προπονητή του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την επιτυχημένη πορεία του ως προπονητής.

Ο έμπειρος Βάσκος τεχνικός βραβεύτηκε από τη δήμαρχο της πόλης για τις κατακτήσεις του Europa League με την Σεβίλλη τη σεζόν 2022-23 και του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μαΐο.

Στον προπονητή των «ερυθρόλευκων» δόθηκε μία τιμητική πλακέτα με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις αναπολώντας τα παλιά χρόνια στην Ζαλντιμπάρ

«Έχω βρεθεί σε πολλές άλλες πόλεις. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα ξαναλείψω από εδώ, αφού στο ποδόσφαιρο τα πάντα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως πάντα θα καταλήγω να επιστρέφω στο Ζαλντίμπαρ» ήταν τα λόγια του.

«Έβγαινα κάθε μέρα και ποτέ δεν υπήρχε συγκεκριμένη ώρα επιστροφής στο σπίτι. Τον τελευταίο καιρό το κάνουν και τα παιδιά μου» κατέληξε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα