Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 25η: Στο Μόναχο και στο ναό της μπύρας πριν μας... μεθύσουν τα ημιτελικά (vid)

Μόναχο
Από Βερολίνο-Λειψία και από εκεί στο Μόναχο με ζέσταμα στο ναό της μπύρας πριν τα ημιτελικά του Euro.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Η χθεσινή ημέρα, που θα μας έβρισκε; Φυσικά και πάλι στους δρόμους, μετρώντας ατελείωτα χιλιόμετρα. Ξεκινήσαμε την ημέρα μας πολύ πρωί για το Μόναχο και τελικά φτάσαμε στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας το μεσημεράκι!

Αφού φτιάξαμε το video με θέμα: "Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε Ελλάδα", έπρεπε να κάνουμε και επίσκεψη στο ναό της μπύρας.

Ο έμπειρος Γιάννης Σαπουντζάκης μάς πήγε στον τόπο προσκυνήματος εκατοντάδων φίλων του μαγικού ζωμού από ζύθο, Hofbräuhaus.

ι

Μπαίνοντας στα ατελείωτα τετραγωνικά που καλύπτουν το χώρο, νιώθεις ότι μπαίνεις σε ένα μουσείο κι όχι σε μια μπυραρία όπου θα κάτσεις να παραγγείλεις να φας και να πιεις και να φύγεις.

Κατ' αρχάς εκεί χρειάζεσαι ατελείωτη υπομονή. Και να μην πεινάς και τόσο...

Εμείς δεν είχαμε ούτε το ένα ούτε τ' άλλο. Οπότε ήταν κάπως... κακό το timing της επίσκεψής μας εκεί. Ωστόσο, η μπύρα ήταν απαλή και την έπινες πολύ εύκολα. Τα λουκάνικα που μας έφεραν... οκ. Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά με την πείνα που είχαμε... Το σνίτσελ που προσγειώθηκε στο τραπέζι μας, ήταν με διαφορά ό,τι καλύτερο. Η μέρα έκλεισε με μια βόλτα - για τη χώνεψη - στην Μαρίενπλατς.

ξ

Κάποιες ώρες ξεκούρασης ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο γεγονός για όλη την αποστολή. Σήμερα η μέρα θα κυλήσεις κάπως έτσι... με κάποιο video να φτάνει και αύριο στα μάτια σας, πριν μπούμε στους ημιτελικούς.

Η εβδομάδα είναι γεμάτη. Εχουμε στο Μόναχο το Γαλλία-Ισπανία, στο Ντόρτμουντ θα δούμε μαζί του Αγγλία-Ολλανδία και στο ενδιάμεσο πριν από τον τελικό θα ζήσουμε από το Εσεν το ματς των Legends με τους σταρ που θα φέρει η UEFA για να γιορταστούν τα 20 χρόνια από την ημέρα που ο κόσμο χόρεψε... συρτάκι μεθυσμένος από την ομάδα του Ρεχάγκελ, του Καραγκούνη, του Νικοπολίδη, του Χαριστέα, του Δέλλα και των άλλων παιδιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα