Χρήστος Τζόλης για Νόριτς: «Εφτασα στο χαμηλότερο σημείο, ο ατζέντης και η οικογένειά μου με έπεισαν να μην τα παρατήσω!»

τζολης νοριτς δηλωσεις

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης παραχώρησε εφ' όλης ύλης συνέντευξη σε βελγικό μέσο, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη θητεία του στη Νόριτς και την Premier League, την οποία χαρακτήρισε ως τη χειρότερη της μέχρι τώρα πορείας του.

Ο Χρήστος Τζόλης είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Μπριζ, με τους Βέλγους να δίνουν τα χέρια με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την παραχώρηση του παίκτη αντί 6,5 εκατ. ευρώ.

Ο 22χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και έδειξε να βρίσκει τον εαυτό του στη Γερμανία, μετά από μία μάλλον απογοητευτική για τον ίδιο θητεία στη Νόριτς και την Premier League.

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε για την καριέρα του στο Νησί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βελγική ιστοσελίδα «Nieuwsblad». Ο ακραίος επιθετικός δεν... μάσησε τα λόγια του και αποκάλυψε πως είναι κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος για τις ευκαιρίες και τα λεπτά συμμετοχής που του δόθηκαν στα Καναρίνια.

«Η απόφαση δεν ήταν στα χέρια μου όταν ήρθε η πρόταση από τη Νόριτς, καθώς είχαν κάνει στον ΠΑΟΚ μεγαλύτερη προσφορά. Δεν είχα πρόβλημα γιατί η Premier League είναι μία από τις καλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως».

 

«Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στο ποσό της μεταγραφής μου εκείνη την εποχή. Ήθελα απλώς να παίζω, να παίρνω λεπτά συμμετοχής και να απολαμβάνω το παιχνίδι. Αυτό δεν συνέβη τελικά στη Νόριτς. Μετά από επτά παιχνίδια, ο Ντάνιελ Φάρκε, ο προπονητής που με στήριζε, απολύθηκε. Ο Ντιν Σμιθ όταν ήρθε είχε μια εντελώς διαφορετική δομή στο μυαλό του. Αυτή ήταν μια επιλογή που έπρεπε να τη σεβαστώ, αλλά ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Τζόλης.

Την πρώτη φορά που δεν αγωνίστηκα με τη μεγάλη ομάδα, αλλά με τη δεύτερη, απογοητεύτηκα πολύ. Αυτό ήταν το χαμηλότερο σημείο της καριέρας μου. Ο ατζέντης μου και η οικογένειά μου έπρεπε να με πείσουν να μην τα παρατήσω. Και η ζωή εκτός γηπέδου δεν ήταν εύκολη τότε...», είπε ο 22χρονος εξτρέμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα