ΓεροΓιοβάισα: Κέιν για χρυσό παπούτσι, Ισπανία για κούπα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
kane-england_1

bet365

Η ώρα του μεγάλου τελικού του EURO 2024 πλησιάζει και ο ΓεροΓιοβάισα σας έχει τις ειδικές προτάσεις ενόψει της «γιορτής» του Βερολίνου.

Και στον τελικό θα γίνει του... ΓεροΓιοβάισα! Μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών έχουμε τους φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο μεγάλο τελικό του EURO 2024, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Από τη μία πλευρά του ρινγκ θα είναι η Ισπανία του Λουίς Ντε Λα Φουέντε, η οποία έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του τουρνουά, ενώ από την αλλή είναι η Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, η οποία... αρνείται να χάσει!

Ο τελικός είναι προ των πυλών, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται ενόψει της ολοκλήρωσης του τουρνουά. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες. Αρχικά είναι ο νικητής του τουρνουά, με την Ισπανία να πληρώνει 1.66 και την Αγγλία 2.10. Η Φούρια Ρόχα έχει κάνει τέσσερις μεγάλες νίκες στην πορεία της προς τον τελικό και πιστεύω πως θα κάνει άλλη μία.

Χάκπο, Κέιν, Μικαουτάτζε, Μουσιάλα, Όλμο και Σαρτς. Δυο εξ αυτών έχουν την ευκαιρία με ένα γκολ να βγουν μόνοι τους στην πρώτη θέση των σκόρερ. Η επιλογή του αρχηγού της Αγγλίας πληρώνει στο 3.25.

Τέλος υπάρχει η επιλογή του MVP της διοργάνωσης. Φαβορί δίνει ο Λαμίν Γιαμάλ στο 2.50, όμως εγώ θα στηρίξω την επιλογή του κορυφαίου αμυντικού χαφ του κόσμου, ο οποίος στον τελικό θα πρέπει να νικήσει Ράις και Μπέλινγκχαμ. Ο Ρόδρι προσφέρεται σε απόδοση 4.00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα