Η απάντηση του Λουίς Φίγκο για το αν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη: «Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να το πιστεύεις...»

Η απάντηση του Λουίς Φίγκο για το αν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη: «Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να το πιστεύεις...»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Λουίς Φίγκο απάντησε σε σχόλιο στα social media για τη στιγμή που είπαν ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Θοδωρή Ζαγοράκη, δείχνοντας τη δυσαρέσκεια του για τη συγκεκριμένη φήμη.

Ένα στιγμιότυπο πριν το ιστορικό φιλικό των Legend της Ελλάδας του 2004 κόντρα στους All Star της UEFA ήταν αρκετό ώστε να μεταδοθεί η φήμη πως ο Λουίς Φίγκο δεν έδωσε το χέρι του στον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αυτό εξόργισε τον Πορτογάλο αστέρα, ο οποίος απάντησε σε ένα από τα σχόλια που είχαν γίνει κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε με αφορμή το φιλικό. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του instagram έγραψε: «Είναι αλήθεια ότι δεν έδωσες το χέρι σου στον Ζαγοράκη;»

Για να έρθει η οργισμένη απάντηση του Φίγκο: «Ποιος το είπε αυτό; Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι σε ένα παιχνίδι για την επέτειο της κατάκτησης του Euro 2004 δεν θα τους χαιρετούσα όλους».

ελλάδα

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα