Ελλάδα - Ανδόρα 6-0: «Εξάστερη» και... αγκαλιά με την κορυφή στον όμιλο (vid)

Ελλάδα - Ανδόρα 6-0: «Εξάστερη» και... αγκαλιά με την κορυφή στον όμιλο (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Η Εθνική Γυναικών επικράτησε με 6-0 της Ανδόρας και έμεινε μόνη στην κορυφή με 13 βαθμούς και στο +3 από το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του UEFA Women’s EURO 2025.

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στον όμιλο της για τα προκριματικά του UEFA Women’s EURO 2025 καθώς διέσυρε με 6-0 (!) την Ανδόρα και βρίσκεται... αγκαλιά την κορυφή καθώς το Μαυροβούνιο ηττήθηκε με 2-1 από τα Νησιά Φερόε.

Έτσι, με αυτό το αποτέλεσμα, η Ελλάδα χρειάζεται δύο αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Μαυροβούνιο (νίκη ή ισοπαλία) για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Η Ελλάδα από το πρώτο λεπτό είχε την υπεροχή και ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίπαλο της, κάτι που φάνηκε από το γεγονός ότι βρήκε γκολ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Κογγούλη ενώ το τελικό σκορ του πρώτου μέρους διαμόρφωσε η Σαρρή στο 23' κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελλάδα ήταν καταιγιστική και βρήκε τον δρόμο για τέσσερα ακόμα γκολ. Η Παπαδόπουλου ήταν μεγάλη πρωταγωνίστρια με χατ-τρικ ενώ η Κογγούλη βοήθησε για το τελικό 6-0.

Ελλάδα: Γιαννακούλη, Κοτσάκι, Μήτκου (73’ Καπνίση), Γεωργίου, Κακαμπούκη, Σαρρή (64΄Βαρδαλή), Σπυριδωνίδου (80’ Ραπάνη), Κοσκερίδου, Παπαθεοδώρου (73’ Στράντζαλη), Παπαδοπούλου, Κόγγουλη (64’ Μοσκοφίδου).

Ανδόρα: Ντα Κόστα, Μάρκες, Ρόσας, Μουέλας, Παλάου, Σιν, Κολόμπρας, Λακούρ (46’ Φερνάντεζ), Γιουτς (75’ Κορέια), Ντελ Μπάρκο (75’ Βέντρελ), Ρουζάφα.

Βαθμολογία

1. Ελλάδα 13β.
2. Μαυροβούνιο 10β.
3. Νησιά Φερόε 6β.
4. Ανδόρα 0β.

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Ανδόρα - Νησιά Φερόε (16/07, 20:00)
Μαυροβούνιο - Ελλάδα (16/07, 20:00)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα