Head to Head για το Ισπανία - Αγγλία: Η απόλυτη ανάλυση των πρωταγωνιστών Φαμπιάν Ρουίθ και Ντέκλαν Ράις

Branded Content Team
...
Το Gazzetta σε συνεργασία με τη Novibet σας φέρνουν τα Opta Points για την απόλυτη ανάλυση των μεταλύτερων πρωταγωνιστών των δύο ομάδων.

Ισπανία και Αγγλία συγκρούονται στον μεγάλο τελικό του Euro 2024 και μία από τις δύο γυρίσει «σπίτι» μαζί με το τρόπαιο. Το Gazzetta με τη Novibet αναλύουν τους παίκτες που ξεχωρίζουν από τις δύο ομάδες με βάση τα Opta Points που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα στους αγώνες στη διοργάνωση.

Ο Φαμπιάν Ρουίθ είναι ο Ισπανός με τους περισσότερους Opta Points, συγκεντρώνοντας 159.2. Από την άλλη πλευρά, για τoυς Άγγλους ξεχωρίζει ο Ντέκλαν Ράις, ο οποίος έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 145.4 Opta Points.

@gazzetta.gr 🇪🇸🆚🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Head to Head για τον μεγάλο τελικό του φετινού EURO ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία. To #gazzettagr σε συνεργασία με τη @novibet.gr αναλύουν τα πεπραγμένα των δύο κορυφαίων με βάση το σύστημα των Opta Points. 💪 Ο Φαμπιάν Ρουίθ και ο Ντέκλαν Ράις είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από τις δύο ομάδες μέχρι τώρα στο τουρνουά. O @thansarr αναλύει. 🤔 Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο; 📸: @nstafilms #headtohead #euro2024 #optapoints #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Ήταν το Head to Head. Και τις 22 αγωνιστικές ημέρες του Euro, το Gazzetta με τη Novibet ανέλυαν τους παίκτες που ξεχώρισαν με βάση τα Opta Points.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα