Παυλίδης: Υπέστη κάταγμα από τη σοκαριστική πτώση του και θα κάνει επέμβαση

Παυλίδης: Υπέστη κάταγμα από τη σοκαριστική πτώση του και θα κάνει επέμβαση

ελλαδα

bet365

Ο Βαγγέλης Παυλίδης υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού έπειτα από την πτώση του στο φιλικό της Μπενφίκα με τη Θέλτα και θα κάνει επέμβαση.

Μπορεί ο Βαγγέλης Παυλίδης να συνέχισε να αγωνίζεται στο φιλικό της Μπενφίκα κόντρα τη Θέλτα μετά την πτώση του από σκάλες ύστερα από σπρώξιμο αντιπάλου και μάλιστα να έβαλε δυο γκολ, όμως δεν γλίτωσε τον τραυματισμό. Όπως έγινε γνωστό ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.

Πλέον ο 25χρονος επιθετικός θα κάνει μικρή επέμβαση, η οποία φυσικά δεν θα τον επηρεάσει πολύ στην πρώτη του προετοιμασία ως παίκτης της Μπενφίκα.

O Παυλίδης έχει αγωνιστεί και έχει βρει δίχτυα και στα δυο πρώτα φιλικά των Αετών της Λίσαβόνας και δείχνει πως συνεχίζει ακάθεκτος από την τρομερή σεζόν που έκανε στην Ολλανδία, στην οποία μέτρησε 33 γκολ και έξι ασίστ σε 46 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα