Γιακουμάκης: Πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ με την φανέλα της Κρουζ Αζούλ με υπέροχες κεφαλιές (vid)

Ο Γιακουμάκης πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ με την φανέλα της Κρουζ Αζούλ με υπέροχες κεφαλιές (vid)

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης άνοιξε λογαριασμό με την Κρουζ Αζούλ μόλις στην δεύτερη συμμετοχή, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές, αμφότερες με τρομερές κεφαλιές.

«Σεφτέ» στο μεξικανικό πρωτάθλημα έκανε ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος χρειάστηκε να φτάσει μόλις στην δεύτερη συμμετοχή του προκειμένου να σκοράρει για τη νέα του ομάδα Κρουζ Αζούλ και μάλιστα δις.

Ο Έλληνας φορ δέχθηκε μία υπέροχη σέντρα του Ριβέρο στο 34ο λεπτό και τελείωσε με την φάση με τον δύσκολο τρόπο επιχειρώντας μία κεφαλιά-ψαράκι που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το δεύτερο τέρμα του ήρθε στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ροντρίγκες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιακουμάκης ξεμαρκαρίστηκε ωραία, σηκώθηκε κι έπιασε μία δυνατή σκαστή κεφαλιά που κατέληξε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 3-0 υπέρ της ομάδας του, που ήταν και το τελικό σκορ.

Δείτε τα δύο υπέροχα τέρματα του Γιώργου Γιακουμάκη:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα