Προβάρει τη φανέλα της Ελσίνκι ο Αντζουλάς

Προβάρει τη φανέλα της Ελσίνκι ο Αντζουλάς

Ο Αντζουλάς πανηγυρίζει

bet365

Στη Φινλανδία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Αντζουλάς καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Ελσίνκι, η οποία είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα.

Μετά τον Γιώργο Κανελλόπουλο, η Ελσίνκι είναι έτοιμη να μεγαλώσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ καθώς τη φανέλα της προβάρει ο Γιώργος Αντζουλάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος στόπερ έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Φινλανδίας, η οποία μετράει 33 πρωταθλήματα, κάτι που τη φέρνει στην κορυφή με τα περισσότερα τρόπαια στη χώρα και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Ούιπεστ, στην οποία μέτρησε 38 συμμετοχές και 2 γκολ τα τελευταία δύο χρόνια παρουσίας του εκεί ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Asteras aktor πριν πάει στη Πριμαβέρα της Φιορεντίνα και στην Κοσέντζα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα