Μπριζ-Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ: Ο διαιτητής έκλεψε τις εντυπώσεις με κάμερα στήθους (Vid)

Newsroom
ounion

bet365

Ο διαιτητής του τελικού του Σούπερ Καπ Βελγίου έβαλε... τους θεατές μέσα στο γήπεδο με την κάμερα που φόρεσε στο στήθος του.

Στον τελικό του βελγικού Super Cup ανάμεσα στη Μπριζ και την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, όπου αγωνίζεται βασικός για τη Μπριζ ο Χρήστος Τζόλης, ο διαιτητής, Μπραμ βαν Ντρις, αποφάσισε να πάει το ποδοσφαιρικό θέαμα σε... άλλο επίπεδο.

Ο 39χρονος ρέφερι έχει τοποθετήσει κάμερα στο στήθος του και προσφέρει μια διαφορετική οπτική στους θεατές .

Οι φίλαθλοι μάλιστα ακούν και τις συζητήσεις που κάνει ο ρέφερι κατά τη διάρκεια του αγώνα μέσω του μικροφώνου που είναι ενσωματωμένο στην κάμερα μπαίνοντας εξ ολοκλήρου στην αγωνιστική δράση.

Να θυμίσουμε ότι τέτοιου είδους καινοτομίες έχουν γίνει εδώ και καιρό στη Εuroleague ενώ «σεφτέ» τον περασμένο Μάιο έκανε η ενσωματωμένη κάμερα και στην Premier League, σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, με τη μόνη διαφορά ότι η κάμερα ήταν τοποθετημένη στο κεφάλι του ρέφερι και όχι στο στήθος.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα