Τζόλης: Γκολάρα στο ντεμπούτο του με Μπριζ, αλλά ο τίτλος στην... Σεν Ζιλουάζ (vid)

Νίκος Κικίδης
Τζόλης

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης συστήθηκε με το καλημέρα στους φίλους της Μπριζ σκοράροντας στο ντεμπούτο του, όμως δεν αρκούσε για να στερήσει το Super Cup Βελγίου από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ που επικράτησε 2-1.

Ο Χρήστος Τζόλης άρχισε ήδη την απόσβεση των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ που ξόδεψε η Μπριζ για να τον αποκτήσει. Αν και δεν κατάφερε να την οδηγήσει στον τίτλο στο Super Cup Βελγίου, ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στο ντεμπούτο και έδειξε με το... καλησπέρα την ποιότητά του στο Βέλγιο! Το γκολ του ωστόσο δεν στάθηκε αρκετό για την ομάδα του, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ που κατέκτησε το τρόπαιο.

Η Ουνιόν άνοιξε το σκορ στο 40΄με πέναλτι του Πουέρτας και διπλασίασε τα τέρματά της στο 47΄με τον Λέισερ απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση. Τελικά ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε στη ζημιά στο 79΄όταν με τρομερό τελείωμα με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» για να βάλει ξανά τη Μπριζ στο παιχνίδι.

Λίγο έλειψε μάλιστα στις καθυστερήσεις να μετατραπεί στον απόλυτο ήρωα, όμως στο 90+3΄ο τερματοφύλακας της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ του στέρησε το δεύτερο γκολ και την ισοφάριση για να διατηρήσει το 2-1 μέχρι τέλους και να χαρίσει το τρόπαιο στην Ουνιόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα