Φλαμένγκο - Κρισιούμα: Συγκλονιστική φάση, πέναλτι που δεν έχουμε ξαναδεί στη Βραζιλία (vid)

Φλαμένγκο - Κρισιούμα: Συγκλονιστική φάση, πέναλτι που δεν έχουμε ξαναδεί στη Βραζιλία (vid)

Newsroom
Βραζιλία - Φλαμένγκο

bet365

Απίστευτο πέναλτι στο Φλαμένγκο - Κρισιούμα, το οποίο θα μείνει στην ιστορία!

Απίθανο σκηνικό στο πρωτάθλημα Βραζιλίας και στον αγώνα Φλαμένγκο - Κρισίουμα! Στο 89΄της αναμέτρησης και με το σκορ στο 1-1 η Φλαμένγκο κέρδισε πέναλτι για ένα πολύ ιδιαίτερο λόγο! Δεν υπήρχε άλλωστε ούτε αντίπαλο μαρκάρισμα ούτε κάποιο χέρι στην περιοχή, κι όμως ο διαιτητής σφύριξε για πέναλτι. Ο λόγος;

Τη στιγμή που ο επιθετικός της Φλαμένγκο πάτησε περιοχή, υπήρχε κι άλλη μια δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, την οποία ο αμυντικός της Κρισιούμα κλώτσησε πάνω επίτηδες πάνω στην άλλη μπάλα, αποτρέποντας την επικίνδυνη φάση στην περιοχή της ομάδας του.

Μόνο βέβαια που αυτή του η απόφαση κόστισε τα πάντα στην ομάδα του, καθώς ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ της Φλαμένγκο! Τελικά ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για να γράψει το 2-1 και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα