Φλαμένγκο - Κρισιούμα: Η στιγμή που οπαδός πετάει στο γήπεδο τη δεύτερη μπάλα που οδήγησε στο πιο viral πέναλτι!

Φλαμένγκο - Κρισιούμα: Η στιγμή που οπαδός πετάει στο γήπεδο τη δεύτερη μπάλα που οδήγησε στο πιο viral πέναλτι!

Newsroom
brazil

bet365

Ο νεαρός οπαδός που πέταξε τη δεύτερη μπάλα και προκάλεσε το χάος στον αγώνα ανάμεσα στη Φλαμένγκο και στη Κρισιούμα τραβούσε βίντεο από την κερκίδα λίγο πριν προκαλέσει... χάος.

Απίθανο σκηνικό καταγράφηκε βραζιλιάνικο πρωτάθλημα στον αγώνα Φλαμένγκο - Κρισίουμα, όταν στο 89' της αναμέτρησης και με το σκορ στο 1-1 η Φλαμένγκο κέρδισε πέναλτι απο..μια δεύτερη μπάλα που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο «ήρωας» της Φλαμένγκο που έβαλε τη δεύτερη μπάλα στο χορτάρι και προκάλεσε... χάος στο ματς ονομάζεται Εντίνιο Άλβες και από το Σάββατο (20/7) έχει γίνει γνωστός σε όλο τον πλανήτη.

Ο Εντίνιο Άλβες μάλιστα ανέβασε και βίντεο από τη στιγμή που πέταξε τη μπάλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα... δεν φανταζόταν όλα όσα θα ακολουθούσαν.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος σε «συνεργασία» με τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα (σκόρερ του πέναλτι) «σφράγισε» το 2-1 και τώρα απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας!

.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα