Ολυμπιακός: «Έδεσε» και επίσημα τον Αγιούμπ Ελ Καμπί

Ολυμπιακός: «Έδεσε» και επίσημα τον Αγιούμπ Ελ Καμπί

Καλύτερος παίκτης της σεζόν στο πρωτάθλημα ο Ελ Καμπί

bet365

Στο «λιμάνι» παραμένει ο Αγιούμπ Ελ Καμπί καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το «κανόνι» παραμένει στον Πειραιά! Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που πρόσφεραν οι «ερυθρόλευκοι», με την ανακοίνωση να μην αναφέρει για πόσα χρόνια ανανέωσε.

Ο 31χρονος Μαροκινός «σάρωσε» τα πάντα πέρσι με τον Ολυμπιακό, όπου εκτός από τα 32 γκολ που πέτυχε συνολικά, ήταν ο MVP του πρωταθλήματος, πρώτος σκόρερ στο Conference League και ο άνθρωπος που πέτυχε... χρυσό γκολ στον τελικό της OPAP Arena.

Ο Ολυμπιακός έκανε, οικονομικά, την υπέρβαση καθώς, όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta, ο παίκτης θα καρπωθεί το ποσό των περίπου πέντε εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία.

Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού καθώς στο προηγούμενο συμβόλαιο υπήρχε οψιόν +1 χρόνο, η οποία ενεργοποιήθηκε αλλά είχε ένα μικρό buy out και αρκετές ομάδες από την Ευρώπη και όχι μόνο τον είχαν προσεγγίσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου του στα social media, γράφοντας: «ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ και ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ Μαζί και τώρα ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΥΜΕ μαζί! Ο Αγιούμπ Ελ Κάαμπι ανανέωσε με τον Ολυμπιακό!».

Λίγο αργότερα, η ομάδα ανέβασε νέο post όπου είναι όλα τα ευρωπαϊκά γκολ του Ελ Καμπί από πέρσι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα